PSD pregătește mutarea împotriva lui Victor Ponta

PSD pregătește mutarea împotriva lui Victor Ponta

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, a ieșit public cu o serie de atacuri împotriva liderului Liviu Dragnea, dar și împotriva programului de guvernare al PSD, susținând că Executivul nu are bani pentru a suporta toate creșterile salariale. Mai mult, Ponta a spus că-și trimite demisia în alb la sediul PSD, urmând ca Dragnea să o semneze atunci când ”se va mai supăra pe mine”.

Surse din conducerea PSD ne-au explicat că atacurile lui Victor Ponta nu le-au picat deloc bine celor din conducerea partidului, dar își dau seama că o excludere l-ar face erou pe fostul premier, care ar putea rupe ulterior din PSD.

În acest context, liderii PSD vor urma o altă strategie, deja brevetată în partid. În primul rând, Victor Ponta va fi izolat total și orice membru de partid care va fi apropiat de fostul premier va fi automat trecut în tabăra acestuia. De asemenea, la nivel public, organizațiile PSD se pregătesc să dea semnale prin care își arată susținerea față de Liviu Dragnea.

Fii la curent:  Game of Thrones în PNL: taberele care își dispută tronul

Sursele noastre susțin că mai multe organizații județene vor emite mesaje publice prin care se vor distanța total de Victor Ponta și prin care își vor reafirma sprijinul pentru actuala conducere a PSD, reprezentată de Liviu Dragnea.

Fostul lider al PSD a declarat că între el și Liviu Dragnea nu mai există niciun fel de relație și a spus că-și trimite demisia în alb la PSD, pentru că își dorește să spună anumite lucruri, chiar dacă acestea sunt critice la adresa PSD sau a Guvernului.

”Eu intenÈ›ionez în continuare un singur lucru, în mod special: să îmi spun opinia. Spre exemplu, să spun că pierdem timpul cu discuÈ›ia asta despre Europa pentru că domnul Iohannis va vota cum zice Germania (…) De asemenea, vreau să spun ce cred despre partea economică. Eu nu cred că poÈ›i susÈ›ine măsuri sociale, dacă nu merge economia, Am mărit È™i eu ceva salarii la viaÈ›a mea, ca să zic aÈ™a. ToÈ›i vrem să mărim salariile È™i eu îmi doresc un salar mai mare, dar problema este să avem de unde plăti acele salarii. Eu sper ca Guvernul PSD È™i guvernul Grindeanu să aibă succes cum am avut noi, să aibă bani de pensii È™i salarii. Deocamdată, daÈ›i-mi voie să fiu speriat! Măririle se poate face, trebuie să ai È™i bani să le faci.

Fii la curent:  Un întreg guvern laÅŸ pitit după fusta doamnei Grindeanu

Dacă deranjez, am văzut că deranjez, de aceea o să-i trimit domnului Dragnea, știți că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid. Îi trimit domnului Dragnea demisia mea în alb și când îl supăr foarte tare, o semnează. Nu pot la vârsta asta să mai tac din gură despre lucruri pe care le-am văzut, pe care le știu. Susțin în continuare guvernul Grindeanu, îndemn în continuare oamenii să voteze PSD, cum am făcut și anul trecut. Nu conspir cu nimeni și m-au amuzat foarte poveștile astea care îi plac foarte tare lui Liviu. Ultima dată când am vorbit la telefon cu domnul Dragnea a fost anul trecut în decembrie, când el credea că mă întâlnesc cu Bănicioiu, cu Teodorovici ca să conspirăm. M-am filmat cu telefonul și i-am arătat că sunt la 3000 de kilometri, iar apoi i-am zis să nu mai creadă toți nebunii”, a declarat Victor Ponta.

Fii la curent:  Traian Băsescu, ATAC DUR la Liviu Dragnea: El face un lucru de tip Stat Islamic
Acorda un vot

Related Posts