Un fost judecător CCR atrage atenția: Tudorel Toader este supus unor presiuni enorme

Un fost judecător CCR atrage atenția: Tudorel Toader este supus unor presiuni enorme

Toni Greblă, fost judecător al CCR, spune că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, este supus unor presiuni enorme din partea străzii, dar şi a altor instituţii.

Fostul magistrat a mai declarat duminică, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, că ministrul nu-şi va asuma decizii majore de teama unor dosare sau anchete care pot urma.

Fii la curent:  Laura CodruÈ›a Kovesi începe iar OFENSIVA Primele declaraÈ›ii după decizia CCR

”Văd şi presiuni ale străzii care nu are culoare politică, nu are program, în aparenţă nu are lideri, în aparenţă pentru că văd că sunt foarte bine organizaţi şi mesajele lor sunt foarte bine ţintite, deci toate aceste presiuni s-ar putea să încurce rezolvarea foarte repede şi a acestei probleme care va crea mutiple dificultăţi în viitor”, a spus Toni Greblă, fost judecător CCR.

Fii la curent:  Tudorel Toader intervine în scandalul momentului: 'Nu e unica soluÈ›ie, nu e soluÈ›ia miraculoasă'

Dosarul deschis de procurorii DNA în cazul Ordonanţei de Urgenţă 13 a dat naştere unui precedent periculos care îl va împiedica pe ministrul Justiţiei să-şi facă treaba până la capăt, susţine fostul judecător al CCR.

Fii la curent:  Mesaj de REVOLTÄ‚ al lui Klaus Iohannis la sosirea la sediul CSM: 'E o BÄ‚TAIE DE JOC'

”Oamenii se tem să mai ia decizii majore, de teama faptului că peste o anume perioadă de timp, luni, ani de zile va veni cineva şi îi va întreba”, a mai spus Toni Greblă.

Acorda un vot

Related Posts