Zi CRUCIALÄ‚ – Alina Bica È™i Dorin CocoÈ™, față în față la ÃŽCCJ

Zi CRUCIALĂ - Alina Bica și Dorin Cocoș, față în față la ÎCCJ

Alina Bica și Dorin Cocoș sunt așteptați vineri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru un nou termen în dosarul ANRP 1, informează Antena3. La termenul trecut, fosta şefă DIICOT a fost audiată de judecători, cărora le-a spus că este nevinovată şi că se consideră o ţintă în acest dosar. De asemenea, Alina Bica a formulat acuzaţii grave la adresa lui Dorin Cocoş. Fosta şefă Antimafia a declarat la proces că în spatele tunurilor de zeci de milioane de euro date prin retrocedări ilegale a stat fostul soţ al Elenei Udrea.

Fii la curent:  Ion Iliescu, AUDIAT la Parchetul General

Alina Bica a fost audiată mai bine de două ore ÅŸi le-a povestit judecătorilor că, în ÅŸedinÅ£a în care s-a aprobat acordarea de despăgubiri de aproape 80 de milioane de euro pentru Gheorghe Stelian în schimbul unui teren în Plumbuita, chiar ea a cerut amânarea unei decizii, pentru că nu cunoÅŸtea dosarul ÅŸi ar fi dorit să discute cu expertul care a făcut evaluarea. Mai mult, Alina Bica a subliniat că membrii Comisiei de acordare a despăgubirilor din cadrul ANRP care acum au formulat acuzaÅ£ii împotriva sa au fost cei care i-au sugerat să accepte „stimulente” financiare.

Fii la curent:  Mutare surpriză a lui Klaus Iohannis: semnal în interiorul PNL

În faţa judecătorilor, Alina Bica a avut şi câteva izbucniri uşor nervoase, spunând că urmărirea penală s-a îndreptat strict împotriva ei şi că s-a urmărit să fie arestată.

Fii la curent:  UE ameninţă România: Ce riscăm din cauza modificării unei legi
Acorda un vot

Related Posts