Freza de unghii si utilitatea sa

Freza unghii

Fara indoiala, frezele pentru unghii sunt eroii tehnicienilor manichiuristi din intreaga lume. Dupa 15-30 de minute de munca axata pe detalii, rezulta un set de unghii cu o noua forma, care transforma imaginea si atitudinea oricarei doamne. Unii manichiuristi afirma ca frezele de unghii le-au schimbat intregul parcurs al carierei, ajutandu-i sa evite rutina si plafonarea, dar si sa-si imbunatateasca abilitatile si competentele artistice.

Freza de unghii, este, intr-adevar, un instrument universal folosit pentru curatarea, taierea, netezirea sau finisarea unghiilor si este de nepretuit in indeplinirea dorintelor clientelor.

Fii la curent:  „Sentience”: o carte despre impactul InteligenÈ›ei Artificiale lansată de Omnicom Media Group

Capetele frezelor pot fi din diamant sau, mai bine zis, acoperite cu pudra diamantata, sau din carbura de calciu. Freza ce are montat un capat de diamant poate fi folosita cu succes pentru curatarea cuticulelor, aceasta avand rolul de a desprinde pielea moarta si de a elimina diverse depuneri de pe suprafata unghiei. Freza cu capat de carbid poate fi folosita cu succes in indepartarea gelului in exces sau in subtierea varfului ungiilor. Fiind subtire este mai usor de utilizat in zonele greu accesibile.

Fii la curent:  ConferinÅ£a #WebBiz - „Dezvoltarea afacerilor de succes în mediul online”

Pentru ca se gasesc freze de diverse materiale si diferite duritati, alegerea tipului de freza in functie de clienta este foarte importanta. O alegere corecta ajuta la evitarea situatiei in care unghiile clientelor pot fi ranite sau deformate.

Cu toate aceste beneficii, folosirea frezei de unghii este controversata. Nu este vorba de zgomotul pe care-l face sau de costuri. Se vehiculeaza ideea conform careia frezele pot fi daunatoare sanatatii, chiar daca exista masuri de precautie care sunt respectate cu strictete. Multe persoane sustin ca frezele sunt suprasolicitate, lucru care indeparteaza utilizatorii de adevarata arta a infrumusetarii unghiilor, specialistii o numesc evolutie.

Fii la curent:  Cum iti alegi invitatia pentru botez?

Magazin online cu cadouri originale | tentant.ro

Site-ul http://tentant.ro/ vine in sprijinul persoanelor care doresc sa inceapa lunga si frumoasa calatorie in arta unghiilor, dar si in sprijinul specialistilor care doresc sa-si completeze instrumentarul cu aparate noi si performante. De asemenea, cei care doresc sa faca un cadou inedit unei persoane dragi, Tentant.ro, magazin online cu cadouri originale si produse calitative, este disponibil non-stop pentru comenzi!

Acorda un vot

Related Posts