Alegerea eficienta a unui cadru de mers

Cadru ortopedic

Un cadru de mers sau un rolator sunt adesea dispozitive impuse de o situatie in care persoana si-a pierdut autonomia de miscare, rareori un dispozitiv ales sau dorit de utilizator. Membrii familiei au adesea grija sa cumpere un astfel de obiect pentru rudele mai in varsta ce se deplaseaza greu. Rudele sunt constiente de faptul ca acea persoana are intr-adevar nevoie de asistenta pentru mobilitate, dar beneficiarul nu accepta de fiecare data acest ajutor. Deci, cum sa introduci, in mod elegant, un cadru de mers in viata unei persoane care are nevoie de el?

Nu exista o reteta miraculoasa, dar mai presus de toate, ar trebui sa se poarte un dialog in jurul acestui subiect delicat. Intrebati persoana despre dificultatile pe care le intampina in timpul  deplasarii si amintiti de beneficiile unui asemenea dispozitiv. Beneficiile care justifica folosirea unui cadru ortopedic sunt multe, insa cel mai important este ca viitorul beneficiar sa stie ca folosind un asemenea sprijin nu va fi stigmatizat. In ziua de azi oamenii sunt mult mai toleranti si nu mai pun etichete asa usor cum o faceau cand nu aveau la dispozitie atat de multe surse de informare.

Fii la curent:  Ce reprezinta procedura de implant dentar

Rolatorul este, mai presus de toate, un obiect care trebuie sa ofere libertate utilizatorului si sa faciliteze deplasarea si miscarile acestuia. Trebuie sa fie o sursa de independenta. Utilizarea unui cadru de mers ajuta, de asemenea, la mentinerea unei miscari si activitati fizice ale carei beneficii asupra sanatatii sunt foarte cunoscute. Multe dintre aceste dispozitive ofera un scaun care poate fi utilizat in orice moment in caz de oboseala. In cele din urma, acesta permite evitarea izolarii prin asigurarea autonomiei necesare pentru a face cumparaturile sau pentru a participa la diverse intalniri. Cu alte cuvinte, faciliteaza pastrarea unei activitati sociale de calitate.

Fii la curent:  Traieste-ti viata fara griji

Magazin ortopedic Online – magazinulortopedic.ro

logo-v1

Un ultim aspect demn de luat in calcul este sa lasati persoana in cauza sa-si aleaga propriul cadru de mers, cu sau fara roti, scaun, colorat, pliabil sau nu. Chiar daca alegerea este limitata, prin faptul ca beneficiarul alege ce-i place, va conta enorm pentru o utilizare cu succes si de ce nu, pentru progres. Aratati beneficiarului site-ul magazinului ortopedic https://www.magazinulortopedic.ro/ si dati-i libertatea de a alege dispozitivul pe care-l cosidera util lui. Daca doreste lamuriri, un specialist sta oricand la dispozitia clientilor.  Trebuie doar sa apelati la numarul afisat pe site!

Fii la curent:  Ajut-o sa straluceasca
Acorda un vot

Related Posts