Anatomia unui zambet perfect

oferta implanturi dentare

Un zambet este, de obicei, o combinatie dintre una sau mai multe proceduri dentare cosmetice. Pentru a obtine rezultatul dorit, specialistii clinicii stomatologice Dental Crown Health, pot efectua sau sugera o varietate de optiuni.intregul proces este special conceput pentru nevoile dumneavoastra cosmetice unice, iar toate problemele cu privire la estetica dintilor si a zambetului vor fi abordate si solutionate. In randurile ce urmeaza vor fi descrise cateva dintre cele mai comune proceduri din stomatologia cosmetica si modul in care aceasta functioneaza.

1. Albirea dintilor – dintii albi sunt obtinuti printr-un proces de albire folosind peroxid de hidrogen sau peroxid de carbamida. Dintii genetic mai albi, rspund foarte bine la aceasta procedura, in timp ce dintii cu un pigment mai inchis necesita mai multe proceduri de albire. Albirea dintilor nu este pentru toata lumea. Daca aveti dinti sensibili, boli ale gingiilor sau un smalt sensibil, acest tip de procedura nu este recomandat.

Fii la curent:  Aparatul dentar – mai este cazul sa ne temem de el?

2. Ortodontia – aparatele dentare sunt una dintre modalitatile sigure de a obtine un zambet perfect. Acesta trebuie purtat minim 6 luni, durata maxima fiind in functie de cum raspund dintii tratamentului ortodontic. Exista o gama variata de aparate dentare din care puteti alege in functie de preferinte sau recomandari: aparat dentar metalic, ceramic, de safir.

Fii la curent:  Ce sunt implanturile dentare?

3. Fatetele dentare – sunt proiectate pentru a fi aplicate pe suprafata frontala a dintilor pentru a imbunatati aspectul lor general. Pot fi folosite si in cazul in care culoarea, forma, marimea sau lungimea nu sunt cele dorite. Este o procedura simpla si rapida, dar nu de lunga durata.

4. Implanturile – sunt folosite pentru a inlocui dintii lipsa. In zilele noastre, implantarea dentara a devenit o procedura obisnuita, recomandata adesea. Implanturile se integreaza direct in osul maxilar, iar in partea vizibila fixandu-se un dinte ceramic ce imita si are aceleasi functii ca un dinte natural. Tehnologia implanturilor a avansat foarte mult in ultimii ani, iar materialele folosite sunt biocompatibile, succesul fiind garantat.

Fii la curent:  “Au” nu face parte din tratament

Obtinerea unui zambet perfect cere timp si rabdare, dar rezultatul merita toate eforturile. Puteti programa o consultatie la clinica stomatologica Dental Crown Health pentru a avea parte de cel mai bun tratament si cele mai calitative implanturi dentare din Bucuresti. Accesand www.dentalcrownhealth.ro puteti obtine informatii despre preturi si oferta la implanturi dentare si alte proceduri stomatologice de care sunteti interesat!

Acorda un vot

Related Posts