Care sunt avantajele si dezavantajele apelarii la implanturi dentare?

Implanturi dentare

Datorita modului in care s-a dezvoltat tehnologia pana in prezent, astazi exista solutii  ideale la care pot apela persoanele care au dinti lipsa si care isi doresc din nou o dantura frumoasa si completa. Cu ajutorul unor implanturi dentare bune, oricine poate zambi din nou, fara a se simti stanjenit! Inainte de a incepe un astfel de tratament, este nevoie insa ca oamenii sa stie care sunt avantajele si dezavantajele apelarii la implanturi dentare.

  • Avantaje

In primul rand, pacientii care apeleaza la un tratament pentru a-si completa dantura vor avea la final dinti frumosi, cu ajutorul carora vor putea manca si vorbi normal, fara probleme. Acesta este cel mai mare avantaj de care se bucura oamenii care opteaza pentru aceasta solutie! In plus, rezultatul va fi unul natural, neputandu-se distinge intre dintii pe care ii avea pacientul inainte si cei nou pusi. De asemenea, trebuie precizat faptul ca dintii care sunt realizati intr-un cabinet stomatologic nu se cariaza, iar materialele din care sunt facuti sunt foarte bune si totodata biocompatibile cu tesuturile vecine. Astfel, riscul de respingere este mult mai mic. Un alt avantaj este ca, spre deosebire de implanturile mobile, cele permanente sunt mult mai confortabile, pacientii nefiind nevoiti sa-si faca griji in privinta unor deplasari ale dintilor in timp ce mananca sau vorbesc. Nu in ultimul rand, pretul pentru o astfel de lucrare poate fi mai mare decat in alte cazuri, insa rezultatul este unul mult mai durabil!

  • Dezavantaje
Fii la curent:  Procedura pentru implant dentar

In cazul unui implant dentar Bucuresti, exista si dezavantaje care trebuie luate in considerare. Perioada de tratament poate fi destul de lunga uneori, avand in vedere ca in primul rand trebuie realizate analize, pentru a se vedea care este tipul de lucrare necesara, iar mai apoi urmeaza sedintele in care medicul stomatolog sa se ocupe de implantarea efectiva. De asemenea, pacientii trebuie sa renunte la fumat, pentru ca altfel pot avea parte de complicatii nedorite, intrucat fumul poate influenta negativ tot procesul.

Fii la curent:  Cand sta copilul in pozitia sezut?

Clinica stomatologica sector 3 | DentalCrownHealth.ro

Pe site-ul https://dentalcrownhealth.ro/ pot fi studiate toate preturile pe care trebuie sa le plateasca pacientii atunci cand vor sa apeleze la acest tip de solutie pentru dintii lipsa. Specialistii de la cabinetul DentalCrownHealth sunt mereu deschisi, oferind sfaturi si explicatii despre tot tratamentul care urmeaza!

Fii la curent:  Plaza Dent: Servicii stomatologice de top
Acorda un vot

Related Posts