Ce facem cand avem nevoie de o urgenta stomatologica?

Cabinet Stomatologic Sector 2

O situatie ce necesita urgente stomatologice poate lovi oricand, oriunde si fara avertisment. Poate jucati un meci de fotbal sau poate va aflati in vacanta. In orice situatie dintii pot fi expusi accidentelor si problemele aparute trebuie remediate urgent pentru a se evita agravarea si intensificarea lor. Motivele pentru vizitele de urgenta la cabinetul stomatologic pot fi multe, dar mai jos le vom aminti pe cele mai comune.

Nu se stie cum dar ati reusit sa pierdeti un dinte. Indiferent daca este sau nu rezultatul unei vatamari sportive, atunci cand pierdeti un dinte, aveti nevoie de ingrijirea stomatologica de urgenta. Daca dintele poate fi salvat, atunci interventia trebuie facuta cat mai repede posibil.

Fii la curent:  De ce este importanta calitatea unui implant dentar?

Un dinte ciobit este cea mai frecventa urgenta dentara. Se poate intampla din cauza obiectele mici, ascutite si dure bagate in gura sau oasele de pui pe care nu reusiti sa le indepartati. Cu toate acestea, accidentele care provoaca distrugeri minore pe suprafata dintelui trebuie monitorizate de un specialist. Poate atunci pe moment nu este nicio problema, dar in timp s-ar putea sa va simtiti jenat de aspectul si functionalitatea acelui dinte.

Fii la curent:  Un stomatolog bun – un stomatolog de succes

Un dinte rupt reprezinta o problema mai grava decat un dinte ciobit. In cazul dintelui rupt durerea si disconfortul va vor trimite, cu siguranta, la stomatolog. Reconstructia rapida a dintelui v-ar putea salva din multe neplaceri.

Ar putea parea comic, insa o bucatica mica de mancare ce ajunge adanc intr-o fisura a dintelui sau a gingiei, poate provoca durere si inflamatie. Fiind neobservabil cu ochiul liber, nu veti putea determina cauza, insa un dentist bun va sti ce este de facut in aceasta situatie. Ideea e sa va prezentati cat mai curand la cabinet pentru ca tratamentul sa fie unul corespunzator.

Fii la curent:  Cunostintele populatiei despre dantura raman la un nivel scazut

Un alt motiv de urgenta stomatologica este pierderea unei plombe. Se poate intampla oricand si este necesara o interventie rapida pentru ca riscati deteriorarea dintilor, plus mari dureri pe care nimeni nu si le doreste.

Elveto Dent, clinica stomatologica in sector 2, Bucuresti, are si servicii de urgenta. Doar intrati pe site-ul cabinetstomatologicsector2.ro, sunati la numarul afisat si precizati ca aveti o problema urgenta. Cat mai curand posibil veti fi preluat de un specialist ce va remedia problema si va inlatura durerea prin care treceti!

Acorda un vot

Related Posts