Cele mai bune dispozitive medicale

dispozitive medicale

Pacientii cu probleme locomotorii sunt in permanenta in cautarea unor produse accesibile care sa le usureze viata si care sa fie realizate din materialele calitative. In felul acesta rezista pentru o mai lunga utilizare, fiind unul dintre cele mai importante criterii in momentul achizitionarii.

Potrivit www.magazinulortopedic.ro aici pot fi gasite cele mai bune produse ortopedice menite sa vina in sprijinul pacientilor. De la dispozitive de mers si pana la dispozitive pentru baie, toate se regasesc in oferta prezenta.

Unul dintre cele mai bine vandute produse este un fotoliu rulant. Din pacate, tot mai multi oameni se afla in imposibilitate de a mai merge, iar singura modalitate de a se ridica din pat o constituie acest dispozitiv medical.

Fii la curent:  Ce reprezinta procedura de implant dentar

Este confectionat din materiale usoare pentru a putea fi ridicat si depozitat fara probleme. De asemenea, poate fi manevrat si de pacient, dar si de insotitor cu aceeasi usurinta. Se stie ca strazile nu sunt foarte prietenoase pentru persoanele cu dizabilitati din cauza gropilor sau a bordurilor, motiv pentru care producatorii au venit in intampinare prin adaugarea unor roti rezistente la socuri.

Exista modele cu antrenare manuala al caror pret este unul accesibil oricarui buzunar, dar exista si modele cu antrenare mecanica. Cele din urma sunt ideale pentru persoanele active care nu vor sa stea inchise in casa si care vor sa se deplaseze simplu si rapid.

Fii la curent:  Alegerea scaunului rulant pentru o persoana in varsta

In cazul persoanelor imobilizate la pat este nevoie si de o saltea speciala care sa asigure o pozitie confortabila, dar mai ales care sa impiedice aparitia ranilor tinand cont ca organismul sta atat de multe ore intr-o pozitie neschimbata. Circulatia sangvina este imbunatatita, iar starea de spirit a pacientului va fi vizibil ameliorata.

Fii la curent:  Ginecomastia, o solutie pentru reprezentantii sexului tare, oferita de Drsorinparasca.ro

In acest caz este mai mult decat utila o saltea antiescare. Aceasta previne distrugerea tesuturilor prin irigarea corespunzatoare. Din pacate, ranile provocate de imobilizarea la pat sunt frecvente in cazul batranilor si pot fi vindecate doar in prezenta unui medic de specialitate.

Salteaua vine impreuna cu o pompa de presiune ce permite reglarea debitului de aer. De asemenea, un mini kit de reparatie este inclus, in cazul in care pot aparea mici defectiuni. Mai mult decat atat produsul are o garantie de 24 luni.

Acorda un vot

Related Posts