Cum reusim sa ne convingem ca un produs alimentar este comestibil

Laborator analize microbiologice Cluj

In ziua de astazi, cand din ce in ce mai multe persoane alearga dupa cele mai bune produse aflate pe rafturile marilor magazine de retail din tara, nevoia de a consuma alimente sanatoase a devenit un must-have a sezonului. Pentru a fi mereu constienti de ceea ce mancam, ar trebui sa citim etichetele tuturor produselor cumparate, iar cele care au nepermis de multe substante de sinteza sa nu mai ajunga in cosurile noastre de cumparaturi. Insa, pentru a fi mereu constienti de ceea ce mancam ar trebui sa cercetam intr-un fel sau altul toate produsele consumate de noi.

Fii la curent:  Luna februarie, marcata drept "Luna Bolilor Rare"

Pentru ca nu toti dintre consumatori pot face aceasta cercetare legata de calitatea produselor consumate, aceasta procedura cade in sarcina magazinelor de retail sau a organismelor specializate care se ocupa cu studierea produselor aflate pe rafturi. Aceste tipuri de cercetari trebuie realizate in special in cadrul unor laboratoare de profil, iar rezultatele sa fie comunicate in cel mai scurt timp posibil. La nivelul intregii tari exista mai multe laboratoare de analize microbiologice care au ca principal scop verificarea in profunzime a alimentelor consumate de romani, insa doar cateva au capacitatea necesara de a oferi clientului un buletin de analize rapid si mai ales complet.

Fii la curent:  Chirurgie estetica moderna la Clinica Dr.Eugen Turcu din Bucuresti

Pentru ca un laborator sa functioneze la parametrii optimi este necesar in primul rand ca personalul angajat sa fie bine pregatit in tehnica regasita in laborator sa fie de ultima generatie. In cadrul laboratorului de analize microbiologice de la Cluj al carui site de prezentare si informare este www.sygal.ro, intreaga procedura de verificare este efectutata cu ajutorul unor tehnologii moderne, astfel incat analizele microbiologice pentru fructe si legume sa fie realizate la cele mai inalte standarde. Laboratorul de la Cluj functioneaza gratie profesionalismului angajatilor cat si a promptitudinii cu care acesta ofera rezultate analizelor solicitate tuturor clientilor.

Fii la curent:  EcoMedical va ofera cele mai performante ecografe de pe piata de specialitate
Acorda un vot