Despre sanatatea orala se invata din primii ani de viata

Clinica stomatologica copii

Igiena orala este foarte importanta asa incat parintii trebuie sa aiba grija de dantura celor mici inca de la aparitia primului dintisor. Pentru princhindeii de pana in 2-3 ani exista paste de dinti speciale care nu contin flor si care pot fi aplicate cu usurinta chiar si de catre mamici sau tatici.

Pe masura ce copilul inainteaza in varsta se recomanda efectuarea unei vizite la o clinica stomatologica copii. Un cadru medical avizat va reusi sa faca o evaluare corecta a intregii danturi si sa stabileasca daca exista sau nu probleme care trebuie rezolvate. O astfel de programare se face in general in prima parte a zilei atunci cand copiii sunt mult mai relaxati si mult mai linistiti evitandu-se cu precadere sedintele efectuate seara atunci cand stresul si oboseala isi spun cuvantul.

Fii la curent:  Copiii la stomatolog

Potrivit www.stomatologiecopiisector3.ro in cazul tratamentelor putin mai complicate, personalul medical apeleaza la inhalo-sedare, o procedura eficienta care reduce anxietatea si actioneaza asemenea unui anestezic. Se poate folosi fara nici cea mai mica problema de la varste fragede ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru parintii care isi doresc ca micutii sa aiba o dantura perfecta.

Fii la curent:  Ajut-o sa straluceasca

Ca si in cazul adultilor, copiii au 20 de dinti care erup in totalitate in jurul varstei de 2 ani si jumatate. In acest moment se poate vorbi despre dentitia de lapte care incepe sa se piarda incepand cu varsta 6-7. In ciuda faptului ca acesti dinti nu sunt cei definitivi acest lucru nu inseamna ca nu trebuie ingrijiti corespunzator pentru a se evita aparitia cariilor.

Dental Crown Health – Pedodontie sector 3

Doar in cabinetul Dental Crown Health pacientii au parte de cel mai bun dentist pentru copii. Medicii sunt atent instruiti pentru a oferi micilor clienti o experienta unica lipsita de orice urma de durere. In general, sedintele sunt scurte si dese pentru ca prichindeii se plictisesc destul de reprede si nimeni nu isi doreste ca acestia sa prinda frica de medicul dentist. O buna colaborare se naste inca din primii ani de viata motiv pentru care copiii trebuie familiarizati de mici cu astfel de locuri.

Fii la curent:  Beneficii ale aparatelor dentare pentru copii
Acorda un vot

Related Posts