EcoMedical va ofera cele mai performante ecografe de pe piata de specialitate

ecomedical

Potrivit Directivei 93/42/CEE privind dispozitivele medicale, acestea sunt definite ca fiind: “orice instrument, aparat, echipament, material sau alt articol, utilizat separat sau in combinatie, inclusiv software-ul necesar functionarii sale corespunzatoare, destinat de catre producator sa fie folosit pentru om in scop de: diagnosticare, prevenire, monitorizare, tratament sau ameliorare a unei afectiuni; diagnosticare, prevenire, monitorizare, tratament, ameliorare sau compensare a unei leziuni sau a unei dizabilitati; investigatie, inlocuire sau modificare a anatomiei ori a unui proces fiziologic; control al conceptiei.”

EcoMedical – Aparatura medicala

Pe site-ul www.ecomedical.ro veti putea achizitiona aparatura medicala inovatoare, potrivita folosirii in conditiile mentionate mai sus. In oferta Eco Medical veti gasi si ecografele. Aceste aparate medicale functioneaza pe baza de ultrasunete, care sunt unde acustice de inalta frecventa. Ecograful poate fi instalat in orice cabinet si nefolosind razele X, nu este necesara o protectie speciala. Acest dispozitiv medical este ca un computer. Include un monitor, tastatura si sonde care emit ultrasunete. Sonda este plasata pe partea corpului care urmeaza sa fie studiata. Gelul conductor este aplicat, de regula pe piele. Specialistul care efectueaza examinarea cu ultrasunete va putea obtine cele mai bune imagini in timp real. Pe ecran, imaginea cu ultrasunete este in negru, alb si gri. Cand este asociata cu un examen Doppler, imaginile sunt colorate (de obicei, in rosu si albastru) in directia fluxului sanguin.

Fii la curent:  Kinetoterapie

De pe site-ul mai sus mentionat pot fi achizitionate ecografe: 4D (Chison: I3, QBit, ECO 5, Q 5, Q 9 si I8), Doppler, laptop, portabile, stationare si de tip tableta – toate de la firma Chison. Pentru toate ecografele mentionate aveti posibilitatea de a completa un formular pentru cerere de oferta pentru a intra in posesia unor informatii relevanta care includ si preturile dispozitivelor.

Fii la curent:  Un aspect al stomatologiei pediatrice: aparatul dentar

Pe langa ecografele mentionate, de pe site, pot fi achizitionate: audiometre, autoclave, colposcoape, consumabile medicale, electrocardiografe, electrocautere, holtere, mobilier, monitoare pacienti, osteodensitometre, spirometre, aparatura pentru endoscopie, fizioterapie si laborator.

Fii la curent:  Aparatul dentar – mai este cazul sa ne temem de el?
Acorda un vot

Related Posts