Fizioterapie la standarde inalte

dispozitive medicale

Doriti sa incepeti o cariera si o afacere in fizioterapie, iar indeplinirea acestui obiectiv este o realizare uimitoare. Planul de bataie este doar primul pas, mai apoi trebuind sa luati in considerare ce fel de echipamente aveti nevoie pentru a oferi ingrijiri exemplare pacinetilor dumneavoastra.

Punerea bazelor unei clinici de fizioterapie cu un buget restrans si mentinerea situatiei financiare lunare pe linia de plutire este dovada unui echilibru intre dorinte si nevoie. Trebuie sa investiti bani in marketing, dar, de asemenea, trebuie sa aveti echipamente calitative pentru pacienti, lucru care va creste si veniturile.

Este mult mai usor decat va asteptati. Trebuie doar sa stabiliti ce echipamente veti folosi si categoriile majore de produse pe care trebuie neaparat sa le achizitionati pentru un start promitator. De asemenea, este important sa determinati si sa prioritizati necesitatile specifice ale echipamentelor, cum ar fi intretinerea acesora.

Pentru a echipa clinica veti avea nevoie de mese, aparate de fizioterapie, scaune, saltele si perne. In ceea ce priveste asigurarea serviciilor de fizioterapie va trebui sa achizitionati geluri pentru ultrasunete, foarfece, manusi, benzi elastice. In cazul in care activitatea este extinsa si catre alte domenii, s-ar putea sa fie nevoie de comnsumabile prentu masaj sau kinetoterapie. N-ar trebui sa lipseasca mingile ortopedice, greutati pentru maini si glezne, covorase pentru exercitii la sol si multe altele pe care le veti descoperi pe masura ce va exgtindeti aria de expertiza.

Pentru eficienta maxima in ceea ce priveste economiile financiare, incercati sa achizitionati tot necesarul de aparatura medicala de la un singur distribuitor, cum ar fi EcoMedical.

Pe site-ul http://www.ecomedical.ro/ veti putea gasi in afara echipamentelor de fizioterapie si consumabile medicale, mobilier si alte tipuri de aparatura medicala precum ecografe, holtere, tensiometre sau lampi de examinare. Odata ce veti solicita o oferta, profesionistii EcoMedical vor avea grija sa nu va lipseasca nimic pentru un start bun in afacere, dar mai ales in oferirea de servicii calitative pacientilor in cautare de sanatate!


Related Posts