Implantul dentar – cea mai buna cale spre un zambet perfect si sanatos

implant dentar Colentina

Pentru cei care se confrunta cu lipsa dintilor sau au probleme dentare majore si urmeaza sa gaseasca solutii pentru a-si restabili sanatatea orala, clinicile stomatologice propun cea mai buna solutie in aceste cazuri: implanturile dentare.

Implantul dentar este o procedura de inlocuire a dintilor lipsa,

Principiul care sta la baza recomandarilor fiind biocompatibilitatea, rezistenta in timp si efectul vizual de naturalete pe care il creaza.

Piesa de titan care se insereaza in locul radacinii naturale, realizeaza o legatura intre celulele osoase si aceasta, procesul denumindu-se osteointegrare. Rata de succes a implatului dentar este aproape maxima, deoarece inainte de a se recomanda un implant dentar, se face o analiza generala atenta a starii de sanatatate, o radiografie speciala care stabileste cantitatea si calitatea osului receptor, analize de sange etc. Pentru a afla tot ce trebuie sa stii despre un implant dentar si a beneficia de oferte speciale, acceseaza https://elveto-dent.ro/  si te vei putea programa la Elveto Dent, cabinet stomatologic in Coletina.

Fii la curent:  Dental Place - servicii stomatologice complete

Elveto-Dent

Avantajele unui implant dentar sunt majore in comparative cu alta solutie de restabilire a functionalitatii dintilor: dintii alaturati nu sunt afectati prin slefuire precum in cazul procedurilor clasice, un implant dentar este perceput la fel ca un dinte natural, neprovocand durere si putand consuma orice tip de aliment, nu se cariaza, este biocompatibil cu tesuturile umane, este estetic, durabil si practic, investitia fiind cea mai buna.

Fii la curent:  Sfaturi zilnice pentru un zambet sanatos la orice varsta

Riscurile si disconfortul nu sunt mai mari decat in cazul unei proceduri stomatologice obisnuite, iar investitia merita pe deplin tinand cont de faptul ca un implant dentar bine ingrijit poate rezista o viata.

Fii la curent:  Endodontia – O interventie cu impact major asupra dintilor afectati

Programeaza-te pentru un implant dentar in Colentina la clinica stomatologica Elveto Dentclinica stomatologica din sector 2, si vei beneficia de profesionalism si calitate la cele mai bune preturi.

Acorda un vot

Related Posts