Importanta comunicarii in procesul de implantare dentara

Oferta implanturi dentare

Implanturile dentare sunt utilizate, in mod obisnuit, in situatii clinice pentru inlocuirea dintilor naturali. In ciuda marilor progrese in materie de materiale si tehnici, esecul implantarii este o preocupare semnificativa atat pentru medicul dentist, cat si pentru pacient. Factorii care duc la esecul implantarii sunt suprasolicitarea ocluzala, starea medicala a pacientului, fumatul si caracteristicile materialelor folosite.

Atunci cand ne adresam unui specialist, asa cum sunt toti membrii echipei Dental Crown Health, specialisti de prima clasa in procedura de implant dentar in sector 3, Bucuresti, ne punem toata increderea in el. Este normal si firesc sa fie asa. Insa pentru reusita tratamentului este nevoie de mult mai mult. Ar fi indicat sa fiti deschis la a comunica informatii despre starea dumneavoastra de sanatate, despre tratamente anterioare, despre alergii sau sensibilitati la anumite substante. Pentru a-si putea lua toate masurile de siguranta, medicul trebuie sa stie despre dumneavoastra mult mai multe informatii decat v-ati gandit.

Fii la curent:  Cele mai comune probleme dentare

De asemenea, comunicarea din timpul procedurii este importanta. Conteaza mult ca specialistul sa stie daca simtit ceva, ce anume simtiti, daca este o durere suportabila sau nu, daca locul este suficient anesteziat, daca va este rau. In orice moment al procedurii fiti atent la semnalele pe care corpul vi le transmite pentru a le putea, la randul dumneavoastra, transmite stomatologului.

Fii la curent:  Fizioterapie

De o importanta majora este respectarea tuturor indicatiilor post implant. Pentru vindecare rapida si eficienta urmati toate recomandarile specialistului. Daca sunteti o persoana fumatoare, evitati fumatul pentru ca este o mare piedica in calea vindecarii. De asemenea, alimentati-va sanatos, hidratati-va corespunzator si urmati tratamentul prescris. Oricand simtiti ca situatia scapa de sub control, nu ezitati sa contactati medicul stomatolog, iar acesta va actiona in functie de gravitatea problemei.

Fii la curent:  Zambeste!

DentalCrownHealth.ro – oferta la implanturi dentare

Accesati https://dentalcrownhealth.ro si vizualizati oferta la implanturi dentare a clinicii, dar si alte proceduri stomatologice care pot fi aplicate tuturor pacientilor, atat adulti cat si copii. Cu siguranta veti fi uimit!

Acorda un vot

Related Posts