Ingrijirea persoanelor imobilizate la pat sau cu autonomie redusa

Scaun cu rotile

Cu totii cunoastem povesti de viata mai mult sau mai putin placute, oameni dragi care sufera si in urma unor accidente sunt nevoiti sa stea tintuiti la pat sau sa se deplaseze doar cu ajutor. Tot ceea ce ne ramane de facut in cazuri de genul acesta este indulcirea suferintei, atentia deosebita pe care trebuie sa le-o oferim, atat sprijin moral, material cat si asigurarea ajutorului si confortului de care au nevoie pentru a se recupera mai usor sau a trece mai bine peste suferinte.

Fii la curent:  Problemele care pot aparea in urma refuzului extractiei molarilor de minte

Tehnologia din domeniu ajuta la recuperarea mai usoara a acestora si ofera solutii pentru fiecare caz in parte, punand la dispozitia celor aflati in dificultate, dispozitive pentru mers, pentru usurarea sau inlocuirea acestuia, dispozitive pentru a ajuta la imbaiere, folosirea toaletei, pentru a spori confortul in timpul odihnei, a somnului sau in timpul zilei.

Cel mai complicat si dureros este cand problemele sunt atat de serioase incat cel aflat in dificultate nu se poate misca deloc, avand nevoie de ajutor in hranire, toaleta, chiar si la mutarea de pe o parte pe alta in pat. Intretinatorii acestora trebuie sa ii ingijeasca cu atentie deoarece persoanele aflate in astfel de situatii pot dezvolta escare- denumirea data ulcerelor de presiune sau de decubit care apar din cauza presiunii propriului corp la contact prelungit cu o suprafata tare.

Fii la curent:  Cele mai bune dispozitive medicale

Magazin Online Echipamente Ortopedice

Cadru ortopedic

Exista produse antiescare pe care le gasesti in magazinul online Magazinul Ortopedic. Accesand https://www.magazinulortopedic.ro poti cumpara saltea antiescare, perna antiescare, protectie antiescare pentru calcai, perna lombara, perna antihemoroizi.

Fii la curent:  Ce facem cand avem nevoie de o urgenta stomatologica?

Pe site gasesti o multitudine de produse absolut necesare pentru persoanele cu dizabilitati, imobilizate la pat sau cu dificultati de deplasare: scaun wc de camera, carucior rulant, produse pentru recuperare medicala si ingrijire la domiciliu, dispozitive pentru baie, termometre, tensiometre, glucometre, umidificatoare, nebulizatoare – de mare ajutor in ingrijirea celor dragi.

Acorda un vot

Related Posts