Tinutele medicale pot avea stil

Uniforme Medicale

Sunt oameni care pun mare pret pe obiectele vestimentare si care sunt hotarati sa cheltuie sume impresionate pe tinutele pe care sa le poarte la locul de munca. La polul opus se afla anumite profesii unde uniforma este obligatorie pentru a impune un anumit statut si pentru a nu se crea diferinte. Acest lucru se aplica si in cazul medicilor, acestia fiind mult mai usor de recunoscut gratie halatelor albe si putand fi abordati cu repeziciune de catre pacienti.

Sunt anumite uniforme medicale care au stil si care se evidentiata prin culoare sau prin imprimeu. De la nuante vesele si pana la modele haioase, toate pot fi purtate atat timp cat sunt aprobate de unitatea medicala.

Fii la curent:  Microscopul - succesul tratamentului de canal radicular

Potrivit www.doctoriq.ro astfel de tinute sunt alese in functie de silueta fiecarei persoane. Se pot comanda atat masuri foarte mici, dar si masuri foarte mari pentru ca fiecare medic sa se simta lejer in hainele pe care le poarta o zi intreaga.

Cele mai interesante si stilate obiecte vestimentare medicale sunt faimoasele bonete chirurgicale. Acestea atrag atentia si reflecta personaliatea fiecarui medic fiind singurele piese asupra carora isi pot pune amprenta personala si pe care le pot insufleti dupa bunul plac. Se gasesc sub o multime de culori si modele, preferintele clientului fiind cele care primeaza.

Fii la curent:  Magazin on-line de moda medicala

Deja celebrele seriale cu medici au lansat acest trend si au inlocuit clasicele bonete cu cele colorate. Sunt frumoase, interesante, dar mai ales pline de farmec, lucruri care motiveaza si care ii fac pe medici sa fie optimisti si sa lupte pana la ultima suflare pentru viata si sanatatea pacientilor.

Fii la curent:  Calitatea uniformelor medicale este importanta

Exista chiar si anumite superstitii in randul personalului medical legate de folosirea acestor bonete. Sunt unii medici care poarta acelasi obiect toata cariera considerand ca le aduce noroc si ca afara el nu pot realiza ceea ce si-au propus.

Priceperea si cunostiintele sunt insa cele mai importante si sunt singurele atuuri care transforma un medic obisnuit intr-unul exceptioanal. Tinuta este doar un element vestimentar care asigura o anumita conduita, dar care nu poate dicta si nici nu poate cataloga experienta sau talentul medicului.

Acorda un vot

Related Posts