Tratament ortodontic la orice varsta

aparat dentar

Poate veti fi surprins, insa aproximativ 20% din toti pacientii ce recurg la un tratament ortodontic sunt adulti. Nu ar trebui sa va surprinda acest lucru pentru ca, luand in considerare avantajele sociale si profesionale ale unui zambet, beneficiile sunt clare si merita orice investitie. In plus, cu aparatele ortodontice mai putin vizibile care sunt disponibile in zilele noastre, multi oameni trecuti de 30 de ani sunt dispusi sa primeasca cu deschidere acest tip de tratament.

Exista o serie de aparate dentare diferite care pot fi eficiente in functie de istoricul sanatatii orale a pacientului. Permiteti medicului dentist si ortodontului sa va ajute sa gasiti cel mai bun mod de a investi bani in zambetul perfect pe care vi l-ati dorit mereu. Niciodata nu este prea tarziu pentru acest lucru, indiferent de varsta pe care o aveti! Dintii pot fi „mutati” din loc la orice varsta, asa ca nu exista termenul de „prea batran” pentru a purta un aparat dentar.

Fii la curent:  Diabet? Iata lucrurile necunoscute despre aceasta afectiune

Un zambet minunat este o modalitate sigura de a spori increderea in sine si studiile au demonstrat ca tratamentul ortodontic poate spori portunitatile de cariera si viata sociala de calitate ale unui adult. exista, de asemenea, un beneficiu potential pentru sanatate, deoarece dintii aliniati necorespunzator pot fi mai greu de curata, cariile dentare si bolile gingivale avand terenul perfect pentru a se dezvolta. Deci, exista o multime de motive pentru a lua in considerare tratamentul ortodontic la orice varsta. Ceea ce va determina daca sunteti sau nu un bun candidat pentru un tratament ortodontic, nu va fi varsta, ci starea generala de sanatate.

Fii la curent:  De ce ne cad dinții?

In concluzie, chiar daca aveti o varsta mai inaintata, nu ezitati sa va adresati unui specialist de la Elveto Dent, un cabinet stomatologic cu renume. Aici veti gasi sfaturile de care aveti nevoie pentru a sti cum sa procedati in sensul mentinerii unei sanatati dentare optime. Cabinetul este situat in zona Colentina, deci un aparat dentar in Colentina, aproape de casa, evitand trafic si bani de transport, este mai mult decat perfect. Pe langa tratamente ortodontice, mai puteti beneficia, in aceeasi locatie, de edodontie, extractii, implantare, detartraj in sector 2. Pe site-ul elveto-dent.ro puteti afla detalii exacte legate de locatie, servicii si tarife.

Fii la curent:  Ce scop are ata dentara?
Acorda un vot

Related Posts