Trucuri pentru ingrijirea dintilor dupa un tratament de albire

Albire dentara

Tratamentele de albire dentara sunt din ce in ce mai cautate de persoanele care se jeneaza de culoarea danturii si care isi doresc sa aiba din nou un zambet frumos! Cu ajutorul specialistilor, dintii pot redeveni albi, fara urme de cafea, tutun sau alimente in doar cateva sedinte. Ustensilele folosite pentru o asemenea procedura sunt dintre cele mai noi, iar produsele sunt de calitate, smaltul dintilor nefiind afectat pe termen lung. Ce se intampla insa dupa tratament?

Cei mai multi pacienti se intreaba cum pot sa-si pastreze nuanta proaspat obtinuta cu ajutorul medicilor stomatologi si dupa interventia medicala. VelvetDental, o clinica stomatologica excelenta, le vine in ajutor cu trucuri usor de urmat!

  • Evitarea anumitor alimente

Dupa tratament, dantura tinde sa absoarba mult mai repede colorantii din anumite alimente. De aceea, este recomandat ca pacientii sa se fereasca de produse care pot colora din nou dintii. Printre acestea se numara ciresele, fructele de padure, sfecla rosie sau capsunile. Chiar si rosiile sunt daunatoare danturii. In plus, specialistii sugereaza ca toate alimentele sa se consume la temperatura camerei, nicidecum foarte reci sau foarte calde.

  • Renuntarea la fumat

Chiar daca pentru unele persoane, fumatul este un viciu cu care s-au obisnuit si pe care il practica de ani buni, in urma unui tratament pentru albirea dintilor este recomandat sa se renunte la tutun. Acesta este nociv, afectand dintii extrem de mult si ingalbenindu-i in timp.

  • Pasta de dinti potrivita

Atunci cand este aleasa foarte bine, pasta de dinti poate ajuta la mentinerea unui alb imaculat al danturii. Specialistii sugereaza alegerea unei paste de dinti care sa perpetueze pastrarea albului dentar. De asemenea, sunt interzise pastele abrazive, pentru ca acestea actioneaza impotriva smaltului.

  • Consumarea fructelor

Alese cu grija, fructele bine spalate au un efect minunat asupra organismului, dar si asupra dintilor. De exemplu, merele si morcovii ajuta foarte mult la curatarea cavitatii bucale. In plus, sunt bogate in vitamine, oferind corpului un surplus de energie.

Cei interesati pot gasi mai multe detalii despre cum avea mereu o dantura frumoasa pe site-ul http://velvetdental.ro/!


Related Posts