Un stomatolog bun – un stomatolog de succes

Stomatologie copii

Stomatologia este o profesie mai specială deoarece, în timp ce medicii stomatologi se concentrează în cea mai mare parte pe îngrijirea pacienților, ei dețin, de asemenea adesea, și își manageriază și propriile afaceri. Mulți stomatologi au un set divers de trăsături de personalitate care le permit să lucreze foarte bine atât  cu pacienții, cât și ca manageri de succes ai propriei afaceri. Pe scurt, sunt și buni profesioniști, dar și buni afaceriști. Iată, în continuare, care ar fi trăsăturile de  personalitate care fac dintr-un stomatolog bun un stomatolog de succes:

Un dentist de succes este …

  • Confortabil cu o interacțiune inter-personală apropiată. Cum o mare parte din timpul dentistului este petrecut cu fața și mâinile sale extrem de aproape de fețele pacienților, stomatologii de succes se simt confortabil în a fi foarte apropiați de alte persoane, chiar dacă uneori pacienții suferă de respirație urât mirositoare.
  • O persoană cu care se comunică ușor. Înainte de o interacțiune strict profesională, înainte de a începe un tratament, stomatologii de succes stabilesc o legătură la nivel uman, personal, direct interesată pentru omul pe care îl au în față, înainte ca acesta să fie perceput ca un simplu pacient.
  • Demn de încredere. Întrucât medicii stomatologi lucrează cu obiecte metalice ascuțite în gură, o zonă foarte sensibilă a corpului, pacienții trebuie să aibă încredere că medicul dentist va lua toate precauțiile necesare pentru a-i proteja și a le minimaliza durerea.
  • O persoană orientată pe detalii. Gura este un spațiu extrem de mic pentru a lucra, astfel încât stomatologii trebuie să fie orientați spre detalii. Cea mai mică neglijență poate provoca dezastru asupra mușcăturii pacientului și a sănătății dintelui.
  • O persoană cu simț artistic. Stomatologia este adesea menționată ca o artă. Stomatologia se bazează în mare parte pe menținerea sănătății orale adecvate, dar este, de asemenea, o practică estetică. O mare parte din stomatologie implică restaurarea dinților și făcând un zâmbet frumos, pe care pacientul este fericit să-l arate altora.
  • Un bun lider. Stomatologii nu trebuie doar să conducă o echipă de igieniști dentari, tehnicieni și asistenți, ci trebuie să gestioneze și alți angajați, cum ar fi secretara, contabilul etc., toate aceste interacțiuni sociale reflectându-se, de fapt, asupra imaginii propriului cabinet.

La  clinica stomatologica sector 1 – Velvet Dental (http://velvetdental.ro), fie că vă adresați secției de stomatologie copii, fie că vă adresați celei de adulți, veți avea ocazia de a fi tratați de un corp medical profesionist, care întrunește toate trăsăturile de succes enumerate mai sus.

Fii la curent:  Prima vizita la un dentist pentru copii
Acorda un vot

Related Posts