Un stomatolog bun – un stomatolog de succes

Stomatologie copii

Stomatologia este o profesie mai specială deoarece, în timp ce medicii stomatologi se concentrează în cea mai mare parte pe îngrijirea pacienților, ei dețin, de asemenea adesea, și își manageriază și propriile afaceri. Mulți stomatologi au un set divers de trăsături de personalitate care le permit să lucreze foarte bine atât  cu pacienții, cât și ca manageri de succes ai propriei afaceri. Pe scurt, sunt și buni profesioniști, dar și buni afaceriști. Iată, în continuare, care ar fi trăsăturile de  personalitate care fac dintr-un stomatolog bun un stomatolog de succes:

Un dentist de succes este …

  • Confortabil cu o interacÈ›iune inter-personală apropiată. Cum o mare parte din timpul dentistului este petrecut cu faÈ›a È™i mâinile sale extrem de aproape de feÈ›ele pacienÈ›ilor, stomatologii de succes se simt confortabil în a fi foarte apropiaÈ›i de alte persoane, chiar dacă uneori pacienÈ›ii suferă de respiraÈ›ie urât mirositoare.
  • O persoană cu care se comunică uÈ™or. ÃŽnainte de o interacÈ›iune strict profesională, înainte de a începe un tratament, stomatologii de succes stabilesc o legătură la nivel uman, personal, direct interesată pentru omul pe care îl au în față, înainte ca acesta să fie perceput ca un simplu pacient.
  • Demn de încredere. ÃŽntrucât medicii stomatologi lucrează cu obiecte metalice ascuÈ›ite în gură, o zonă foarte sensibilă a corpului, pacienÈ›ii trebuie să aibă încredere că medicul dentist va lua toate precauÈ›iile necesare pentru a-i proteja È™i a le minimaliza durerea.
  • O persoană orientată pe detalii. Gura este un spaÈ›iu extrem de mic pentru a lucra, astfel încât stomatologii trebuie să fie orientaÈ›i spre detalii. Cea mai mică neglijență poate provoca dezastru asupra muÈ™căturii pacientului È™i a sănătății dintelui.
  • O persoană cu simÈ› artistic. Stomatologia este adesea menÈ›ionată ca o artă. Stomatologia se bazează în mare parte pe menÈ›inerea sănătății orale adecvate, dar este, de asemenea, o practică estetică. O mare parte din stomatologie implică restaurarea dinÈ›ilor È™i făcând un zâmbet frumos, pe care pacientul este fericit să-l arate altora.
  • Un bun lider. Stomatologii nu trebuie doar să conducă o echipă de igieniÈ™ti dentari, tehnicieni È™i asistenÈ›i, ci trebuie să gestioneze È™i alÈ›i angajaÈ›i, cum ar fi secretara, contabilul etc., toate aceste interacÈ›iuni sociale reflectându-se, de fapt, asupra imaginii propriului cabinet.

La  clinica stomatologica sector 1 – Velvet Dental (http://velvetdental.ro), fie că vă adresați secției de stomatologie copii, fie că vă adresați celei de adulți, veți avea ocazia de a fi tratați de un corp medical profesionist, care întrunește toate trăsăturile de succes enumerate mai sus.

Fii la curent:  Zambeste!
Acorda un vot

Related Posts