Uniformele medicale colorate la moda

Uniforme Medicale

Ca si specialist in domeniul medical, chiar si atunci cand va aflati in mijlocul unei epidemii sau intr-o operatie complicata, probabil ca doriti sa aratati bine. Uniformele medicale sunt destinate pentru a oferi confort in momentele grele. In sectia de pediatrie, uniformele imprimate cu diverse motive sau scene din desene animate, dau copiilor doza zilnica de distractie.

Alegerea culorilor care sa vi se potriveasca este esentiala. In primul rand, determinati daca pielea dumneavoastra este predominant calda sau rece. Ca regula generala, daca venele au un ton albastru, pielea este rece, daca venele sunt verzui, atunci pielea este calda. Pentru persoanele calde, s-ar potrivi uniforme in culori precum maro, galben, portocaliu si tonuri de verde. Nuantele de gri, albastru, violet, ar putea fi o alegere buna pentru persoanele cu o piele predominant rece. Indiferent de aceste aspecte, tot ce aveti nevoie gasiti la MediFashion.

Specialistii modei recomanda combinatiile de culori si printuri. In mod normal, in unitatile medicale acest lucru ar trebui sa conteze mai putin, insa in sectiile de pediatrie culoarea sau printul uniformelor medicale pot fi salvatoare pentru micii pacienti. Sfatul clasic este acela de a combina piese imprimate cu cele in culori solide. Poate ati observat ca aproape toti pantalonii medicali se gasesc in culori simple si doar tricourile si halatele sunt imprimate. Exista o explicatie pentru acest lucru. Uniformele imprimate integral ar arata ca pijamalele, insa cele combinate, dau totusi un alt aspect general elegant celui care le poarta.

Fii la curent:  Care sunt etapele unui control stomatologic de rutina

In moda medicala nu exista reguli, cu exceptia cazului in care unitatea medicala impune o anumita tinuta. Un halat medical colorat sau uniformele imprimate au potentialul de a fi distractive, confortabile si la moda.

Fii la curent:  EcoMedical va ofera cele mai performante ecografe de pe piata de specialitate

MediFashion.ro – Uniforme si halate medicale colorate

Moda nu este neaparat legata de haine, ci de cine poarta hainele. Cand va doriti sa aratati grozav pentru copiii din sectia unde lucrati, accesati http://www.medifashion.ro/ pentru a descoperi cea mai buna selectie de preturi si produse. De la uniforme stomatologice, la saboti si bonete chirugicale, toate le puteti gasi in culori uni, dar si in varianta imprimata. Moda medicala din Romania inseamna MediFashion!

Fii la curent:  Frumusete fara celulita, prin terapia cu radiofrecventa de la Bioestetika.ro
Acorda un vot

Related Posts