VelvetDental – locul potrivit pentru problemele stomatologice ale copilului tau

Stomatologie copii

De cele mai multe ori, oamenii mari se simt reticenti la a face o vizita dentistului. De copii nici nu poate fi vorba, ei sunt foarte tematori de tot ce inseamna nou, doctori, halate albe, ace, instrumente ascutite, lumini puternice si mirosuri ciudate. Insa cu siguranta dupa o singura vizita la clinica stomatologica sector 1, http://velvetdental.ro  nu vor mai fi atat de speriati, ci vor merge cu inima deschisa, stiind ca aici medicii se poarta frumos, nu doare nimic din ceea ce le face si nici nu dureaza mult operatiunea. Parintii ingrijorati de cariile sau de felul in care arata dantura celor mici si alinierea dintilor, sunt invitati sa paseasca pragul clinicii VelvetDental, unde vor gasi cele mai bune servicii de stomatologie copii.

Fii la curent:  Trucuri pentru a face copiii sa mearga la stomatolog

Copiii si mersul la dentist

Copiii au o teama de mersul la medicul stomatolog ce porneste de cele mai multe ori din familie. Insa o data ajunsi pe scaunul medicilor de la VelvetDental, se vor simti in siguranta, in largul lor, extractiile se vor face in joaca, la fel ca si tratamentele, iar consultatiile nu dureaza mai mult de cateva minute. De ce? Nu pentru ca dantura copiilor nu are nevoie de mai multa ingrijire, ci pentru ca prichindeii nu au rabdare sa stea mai mult de cateva minute pe un scaun.

Fii la curent:  EcoMedical va ofera cele mai performante ecografe de pe piata de specialitate

Asadar, vizitele la dentist vor fi scurte si dese si cei mici vor vedea aceste tratamente ca pe o joaca. Serviciile de pedodontie, sau stomatologie copii, sunt recomandate atat celor mici cu dintisori de lapte cariati, cat si copiilor mai mari, cu dintii schimbati si imperfect aliniati sau cu carii. Indiferent care ar fi natura si gravitatea problemei stomatologice la copiii mai mari sau mai mici, aceasta poate fi rezolvata si prevenita in urma unui consult anual sau bianual pentru a vedea si a corecta orice mica imperfectiune sau problema aparuta. Clinica VelvetDental ii asteapta pe cei mai mici pacienti la control!

Fii la curent:  Beneficii ale aparatelor dentare pentru copii
Acorda un vot

Related Posts