Asistenta si ingrijire completa in cel mai modern camin pentru batrani

camin batrani

Persoanele care nu isi pot purta singure de grija din cauza starii precare de sanatate sau a varstei inaintate, au nevoie de ingrijire speciala, ingrijire care de cele multe ori in familie nu o pot primi. In special , acest lucru este necesar acolo unde prezenta unui medic este solicitata des, unde persoana depinde intru totul de ajutorul celor din jur, nefiind capabila sa se deplaseze sau sa se hraneasca singura.

In aceste situatii, o solutie mult mai mai buna ar fi internarea intr-un centru de ingrijire pentru batrani unde exista personal specializat pentru a oferi cea mai buna ingrijire si medici mereu la dispozitia celor aflati in suferinta.

Fii la curent:  Cu Arli.ro igiena va fi intotdeauna completa! Intra in magazinul online si descopera cele mai mari reduceri la dozatoarele de sapun!

Camin pentru bunici, cel mai modern azil de batrani din Bucuresti, are acum o noua locatie in Pipera, Jolie Ville, in apropierea padurii Baneasa si ofera asistenta medicala, odihna si ingrijire persoanelor in varsta, dar si tinerilor cu dizabilitati fizice sau psihice. Camin pentru bunici este locul ideal de refacere pe termen scurt, sau pentru cazare permanenta.

Fii la curent:  Filtrele de apa cu osmoza inversa sunt explicate si exemplificate pe Clack.ro

Personalul din camin este foarte bine instruit pentru a oferi asistenta in deplasare, igiena, hranire, ingrijire de specialitate si tratamente personalizate.

In permanenta exista un medic generalist si un medic cu specializarea geriatrie-gerontologie care se asigura de starea de sanatate a rezidentilor, iar la cererea expresa a acestora sau apartinatorilor, seniorii pot fi consultati de medici de specialitate.

Rezidentii beneficiaza de hrana proaspata si gatita la regim daca este cazul, confort, camera spatioase, activitati recreative si de socializare, terapie, kinetoterapie, tot ce isi pot dori pentru a se simti bine.

Fii la curent:  Procedura pentru implant dentar

Daca nu stii ce sa alegi dintre multimea de camine pentru batrani din Bucuresti pentru a fi sigur ca persoana draga tie beneficiaza de cele mai bune servicii, alege Camin pentru bunici. Acceseaza site-ul lor camin-pentru-bunici.ro sau programeaza-ti o vizita pentru a te convinge ca faci intr-adevar cea mai buna alegere.

Acorda un vot

Related Posts