Calitatea uniformelor medicale este importanta

uniforme stomatologie

Cand va ganditi la uniforme medicale, cu siguranta aveti in minte un anumit standard de culoare sau de croiala, in niciun caz nu va puneti problema calitatii materialelor din care sunt confectionate sau a proprietatilor antimicrobiene ale acestora. Calitatea poate fi definita in functie de context. De exemplu pentru un dispozitiv sau echipament ce poate fi inlocuit cu usurinta, durabilitatea poate fi mai putin importanta. In ceea ce priveste uniformele medicale, calitatea este esentiala pentru ca protejeaza atat pacientii, cat si personalul medical, de raspandirea bacteriilor si a microbilor.

Produsele MediFashion sunt atent alese, testate si apoi comercializate. Protocolul de testare al materialelor este unul lung si complex, insa tocmai aceasta rigurozitate face ca increderea sa creasca. Toate produsele, indiferent de material si culoare sunt supuse testelor, iar rezultatele sunt influentate de o varietate de factori care sunt, pe cat posibil, controlati. Eficacitatea antimicrobiana se evidentiaza prin rezultatele testarii. Pentru tulpini ca Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Klebsilla pneumoniae, Candida albicand sau Pseudomonas aeruginosa, rezultatele testelor indica eficienta mai mare de 99,9%.

Pe site-ul magazinului de moda medicala MediFashion http://www.medifashion.ro/ sunt disponibile o mare varietate de produse destinate protectiei eficiente a personalului medical la locul de munca. Inidferent de brand, Cherokee, Dikies, Heartsoul sau Anyware, toate sunt antimicrobiene, tratate prin nanotehnologie cu ioni de argint. Spre deosebire de tratamentele traditionale ce au tendinta sa fie indepartate odata cu ingienizarea, pierzandu-si prorpietatile in timp, tratamentul nanotehnologic mentine textura originala a materialelor, acestea mentinand proprietatile impermeabile si antimicrobiene. Cu toate ca pretul este putin mai ridicat decat in cazul unei uniforme obisnuite, consumatorii sunt disponibili sa plateasca in plus pentru calitatile antimicrobiene ale materialelor, simtindu-se in siguranta in fata microbilor.

Uniforme medicale la preturi competitive | Medifashion.ro

Pentru calitatea actului medical si pentru starea de bine a cadrelor medicale, este important ca uniformele, incaltamintea, bonetele chirurgicale, accesoriile si alte intrumente sa fie de calitate superioara si sa ofere siguranta si confort.


Related Posts