Conditii moderne in caminele de batrani

Camin batrani Voluntari

Sunt foarte multe persoane varstnice singure pe lume care nu au la cine apela in momentul in care se simt rau sau atunci cand au o problema. Sanatatea precara este cea care le indruma pasii spre camine pentru batrani Bucuresti. Doar aici vor avea parte de ingrijire medicala de cea mai buna calitate si vor avea parte de asistenta 24/7.
Exista o gama larga de servicii precum monitorizare permanenta, tratamente medicale, terapie sau asistenta in hranire, spalare, imbracare. Acestea pot fi atat permanente in cazul celor locuiesc in astfel de locuri sau doar pentru perioada tratamentului, recuperarii.

Fii la curent:  Vesti bune pentru supravietuitoarele cancerului se san. Set de proteza si sutien special compensat prin sistemul asigurarilor de sanatate

Pretul difera in functie de complexitatea serviciilor, dar si in functie de gradul de dependenta al pacientului. Exista 2 pachete care includ mese, gustari, cazare, monitorizare medicala de specialitate, dar si servicii de spalatorie. In plus, cu ocazia aniversarilor sau a sarbatorilor religioase sunt organizate mese festive pentru a destined atmosfera si pentru a primi cu bucurie taina impartasaniei.

Potrivit camin-pentru-bunici.ro conditiile puse la dispozitie sunt dintre cele mai moderne. De la camere complet utilate si pana la activitati de socializare, toate sunt atent selectate pentru a face ca zilele sa treaca frumos si relaxant pentru niste oameni care merita isi gaseasca pacea interioara dupa o viata tumultoasa.

Fii la curent:  Peeling-ul cu diamante, secretul unui ten mereu tanar si fara riduri

Casa de batrani Pipera este unul dintre cele mai noi centre deschise in anul 2016. Situata in apropierea padurii Baneasa, aceasta ofera o imaginea de poveste si asigura un mediu curat si proaspat in fiecare moment al zilei, departe de praful si agitatia capitalei. Locatia dispune si de o gradina generoasa de peste 1500 m unde seniori se pot bucura de razele soarelui si unde pot depana amintiri.

Fii la curent:  Ginecomastia, o solutie pentru reprezentantii sexului tare, oferita de Drsorinparasca.ro

Locatarii au parte de activitati recreative concepute in functie de starea de sanatate. In plus, pot socializa, in permanenta, cu ceilalti membri si pot efectua plimbari lejere prin gradina pentru un tonus muscular sanatos si pentru o circulatie sangvina adecvata.

Toti oamenii care au venit intr-un astfel de centru pentru o perioada mai scurta sau mai lunga de timp s-au declarat mai mult decat multumiti de tot ceea ce au gasit, dar mai ales de profesionalismul si dedicarea personalului.

Acorda un vot

Related Posts