Detectarea precoce a bolii Alzheimer

Camine pentru batrani Bucuresti

Tot mai multe persoane in varsta sunt suspectate de boala Alzheimer. Capacitatea de a face diferenta dintre pierderea simpla a memoriei si o scadere reala a abilitatilor cognitive ale celor dragi este importata, atat pentru familie cat si pentru ingrijitorii acestor persoane. In ultimii ani, au fost elaborate mai multe teste de catre cercetatori din intreaga lume pentru a permite publicului larg o prima examinare a bolii, chiar in cadrul familiei.

Desi inca nu exista un test cu adevarat unic pentru detectarea precoce a bolii Alzheimer, cercetarile continua, dorindu-se detectarea bolii in stadii incipiente. Detectarea precoce este cu atat mai importanta, deoarece in prezent nu exista niciun tratament anti-dementa. Pe de alta parte, mijloacele actuale de ingrijire sunt mai eficiente atunci cand sunt puse in aplicare cat mai curand posibil.

Fii la curent:  Peeling-ul cu diamante, secretul unui ten mereu tanar si fara riduri

Detectarea bolii Alzheimer in stadiile incipiente are multe beneficii pentru pacienti si pentru cei apropiati lor:

  • Pacientul si ingrijitorii sai au oportunitatea de a dezvolta o relatie mai buna cu medici si specialisti, atunci cand pacientul se poate implica in ingrijirea sa.
  • Pacientul poate participa in mod constient la studii clinice.
  • Pacientul are mai mult timp sa ia decizii informate cu privire la ingrijirea viitoare.

Putine sunt centrele rezidentiale care accepta sa gazduiasca persoane ce sufera de Alzheimer, desi aceasta boala este tot mai des intalnita in randul varstnicilor. Spatiul si dotarile moderne de la Camin pentru Bunici, azil de batrani in Bucuresti, permit rezidenta persoanelor in varsta, care sufera de Alzheimer sau au nevoi speciale. Acest lucru inseamna ca la acest centru de ingrijire pentru batrani s-a organizat si dezvoltat un mediu securizat care sporeste siguranta tuturor rezidentilor, nu doar a celor cu dementa. Camin pentru Bunici oferea posibilitatea de rezidenta, servicii medicale complete, ingrijire medicala de specialitate, personal specializat si sisteme de activitati creative, culturale si recreative. Pe site-ul http://camin-pentru-bunici.ro/ pot fi vizualizate tipurile de pachete, servicii si preturile aferente!

Fii la curent:  De ce azilul de batrani este o solutie foarte buna pentru acestia
Acorda un vot

Related Posts