Mobilitatea redusa si mijloacele de transport

Cadru de mers

Mobilitatea afecteaza toate aspectele existentei noastre. Ne mutam in mod continuu, mergem la serviciu, la cumparaturi sau in vizite, astfel incat posibilitatea de a trece din punctul A in punctul B este foarte importanta in viata de zi cu zi. Lipsa mijloacelor de transport adaptate pentru persoanele cu mobilitate redusa este o problema serioasa deoarece limiteaza trairea unei vieti libere si independente.

Accesibilitatea in ceea ce priveste transportul este un concept larg care se refera atat la facilitatile si infrastructura care ofera persoanelor cu mobilitate redusa bucuria de a folosi transportul public in aceleasi conditii de siguranta de care au parte si ceilalti calatori, precum si mijlocul de transport in sine.

Fii la curent:  Alegerea eficienta a unui cadru de mers

Intrucat doresc evitarea neplacerilor create de utilizarea transportului public, multe persoane cu mobilitate redusa aleg sa cumpere o masina. La achizitia unui vehicul, o peroana cu mobilitate redusa trebuie sa tina seama ca acesta va fi mijlocul sau de transport, deci ar trebui sa tina seama de posibilitatea de a face adaptari in functie de problemele fizice prezente. Cu toate acestea, masina nu este intotdeauna solutia optima de transport, mai ales pentru persoanele singure.

Fii la curent:  Alegerea scaunului rulant pentru o persoana in varsta

MagazinulOrtopedic.ro | Dispozitive ortopedice pentru recuperare medicala

Daca sunt persoane care nu doresc nici masina personala, dar nici nu prefera varianta cu autobuzul, taxiurile sau prietenii generosi ce au masina si sunt disponibil sa ofere o mana de ajutor la nevoie. Pentru a va putea descurca in mare parte a timpului doar cu un carucior rulant, veti avea nevoie de unul bun cum sunt cele de pe site-ul https://www.magazinulortopedic.ro/.

Fii la curent:  ViaÈ›a românilor, în PERICOL: Milioane de 'suplimente' contrafăcute pe piaÈ›a românească

Indiferent ca aveti nevoie de un scaun cu rotile sau doar de un cadru de mers, Magazinul Ortopedic este un sprijin de nadejde pentru persoanele cu dizabilitati sau pentru cele in curs de recuperare. Pe langa dispozitivele de mers, de aici aveti posibilitatea achizitionarii dispozitivelor pentru baie sau de recuperare si ingrijire la domiciliu. Periodic apar reduceri si oferte speciale, de aceea este bine sa urmariti site-ul sau sa va abonati la newslatter.

Acorda un vot

Related Posts