Nu permiteti tartrului sa va afecteze dintii

elvetodent

ElvetoDent, cabinet stomatologic Colentina, va ofera numeroase servicii stomatologice, printre acestea si posibilitatea de a face detartraj. Este de dorit sa va programati pentru un detartraj in conditiile in care tartrul apare pe suprafata dintilor si a gingiilor, determinand sangerari si respiratie urat mirositoare. Si mai grav este cand din cauza detartrajului se ajunge chiar si la pierderea dintilor.

Una dintre principalele cauze ale aparitiei tartrului este o igiena orala necorespunzatoare. Desi, se recomanda curatarea orala imediat dupa mese, multe persoane ajung la specialist pentru ca nu respecta aceasta regula. In cazul in care acumularea de tartru pe dinti este foarte intensa, trebuie sa fie inlaturata de catre un medic dentist, deoarece tartrul nu poate fi eliminat in mod eficient numai printr-un periaj corect, deseori smaltul dintilor si gingiile fiind afectate. Intre factorii care influenteaza aparitia tartrului se numara si fumatul. La curatarea profesionala a dintilor ar trebui sa se recurga periodic, frecventa variaza de la persoana la persoana.

Fii la curent:  Un aspect al stomatologiei pediatrice: aparatul dentar

In ultimul timp, detartrajul cu ultrasunete a cunoscut o utilizare spectaculoasa fiind complet inofensiv pentru pacient. Prin aceasta procedura nu este necesar sa se exercite presiuni. Instrumentele trec lin peste suprafata dintilor, dar indeparteaza in mod eficient tartrul.

Fii la curent:  Implant dentar sector 3? Dental Crown Health este raspunsul optim!

In cazul in care tesutul gingival este afectat, se poate administra anestezie locala inainte de detartraj. De asemenea, in cazul in care dintii sunt sensibili, inainte sau dupa curatare, medicul stomatolog poate recomanda folosirea unei paste de dinti speciala. Stomatologul pentru care va puteti programa aici: www.elvetodent.ro,  va poate invata cum sa aveti grija de dinti si gingii, pentru a preveni formarea tartrului pe viitor.

ElvetoDent.ro – Pentru detartraj ieftin

In concluzie, atunci cand cautati detartraj sector 2, nu ezitati sa va adresati specialistilor clinicii Elveto Dent care va vor oferi calitatea serviciilor bine facute si un pret accesibil.

Fii la curent:  Implanturile dentare, standardul de ingrijire pentru inlocuirea dintilor lipsa
Acorda un vot

Related Posts