Temeri cu privire la centrele de ingrijire pentru batrani

Azil de batrani privat

Multi dintre noi speram la un singur lucru: sa traim cel mai mult timp acasa, in intimitatea propriului camin. Varstnicii din familia dumneavoastra nu reprezinta nicio exceptie de la aceasta regula. Majoritatea batranilor se opun ideii de a pleca intr-un azil de batrani Bucuresti, iar aceasta ingrijorare este fondata si normala. Cei mai multi dintre varstnicii romani au o viziune negativa asupra azilelor. Mai mult decat atat, cu toate ca multi dintre acestia si-au pierdut autonomia, vinovatia de a pleca de acasa, frica de nou si prejudecatile gresite despre astfel de institutii, genereaza stari extrem de confuze, soldate cu refuzuri categorice.

Fii la curent:  Peeling-ul cu diamante, secretul unui ten mereu tanar si fara riduri

Teama si neincrederea incep cu ganduri nefondate despre cum va fi in noua casa. Primul gand este acela despre plictiseala. Cu toate activitatile propuse si oferite in azilele moderne, rezidentii nu au timp sa se plictiseasca. La acest azil de batrani privat, Camin Pentru Bunici, activitatile pot include ateliere pe diverse teme, pictura, muzica, terapii, activiati fizice, iesiri si multe altele.

O alta teama este legata de achitarea taxelor. Desigur, unele centre rezidentiale percep taxe foarte mari pentru serviciile lor, insa exista posibilitatea de a gasi unele centre cu servicii impecabile la preturi acceptabile. La pachet cu teama de preturi ridicate vine si aceea ca ingrijirea nu va fi corespunzatoare. Aproape toate caminele de batrani sunt acum specializate in ingrijirea persoanelor ce intra in aceasta categorie de varsta, indiferent de nivelul lor de autonomie. Personalul medical este instruit pentru a satisface toate nevoile persoanei in varsta, indiferent de patologie.

Fii la curent:  NU ignora cancerul de san! - Neuromed Timisoara

Aproape toti varstnicii se tem de faptul ca odata intrati intr-un centru rezidential pentru batrani, starea lor se va degrada intr-un timp foarte scurt. De fapt, singuratatea si izolarea pot precipita pierdere autonomiei, in schimb viata intr-o comunitate poate stimula legatura sociala si poate imbunatati calitatea vietii.

Fii la curent:  Green Global ne ajuta in colectarea deseurilor medicale

Azil de batrani privat | camin-pentru-bunici.ro

Toate aceste temeri vor fi distruse si risipite odata ce veti pasi in Camin Pentru Bunici, insa inainte de a vizita fizic locatia, vizitati-o online accesand pagina de Facebook sau https://camin-pentru-bunici.ro/ pentru a vedea imagini ce surpind diverse activitati din cadrul centrului, dar si pentru a citi din marturiile celor care au apelat la serviciile Camin Pentru Bunici!

Acorda un vot

Related Posts