Echipa Simonei Halep are un nou membru! Cine este acesta?

Simona H

Simona Halep si-a marit staff-ul. Numarul 1 WTA si-a luat manager de comunicare si proiecte speciale. Sportiva din Romania a facut anuntul pe contul sau de Facebook.

Noul membru al echipei Halep este Cosmin Hodor.

Acesta a fost manager la ”Stejarii Country Club”, detinut de Ion Tiriac, si director al turneului ATP de la Bucuresti.

Fii la curent:  Afla secretele din spatele succesului echipei Nationale U21!

”Vreau sa va anunt ca din echipa mea va face parte si Cosmin Hodor, in calitate de manager de comunicare si proiecte speciale. Bun venit in echipa, Cosmin!”, a scris Halep pe contul sau de Facebook.

Iata mai multe informatii despre noul membru al echipei Halep:

Cosmin Hodor are 14 ani de experienta in management sportiv si in organizarea celui mai longeviv eveniment sportiv anual din Romania: turneul de tenis ATP. Director al acestui eveniment din 2002, a relationat cu partenerii importanti ai turneului, dar si cu cei mai importanti jucatori de tenis din circuitul ATP. Este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport, specializat in marketing si management sportive, dupa ce activat ani de zile ca manager al Federatiei Romane de Tenis, Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, dar si Director de Programe in Cadrul Ministerului Tineretului si Sportului.

Fii la curent:  Un antrenor norvegian a postat un filmuleÅ£ prin care cere spermă de la Ibrahimovici ÅŸi Ronaldo pentru ca echipa sa să devină cea mai bună din lume peste 20 de ani. Imaginile au devenit virale - VIDEO

Surse:http://www.digisport.ro/Sport/TENIS/Halep-si-a-marit-staff-ul-Bun-venit-in-echipa-mea

https://www.stejariicountryclub.ro/ro/content/cosmin-hodor

Acorda un vot