Fed Cup: Biletele pentru meciul dintre Romania si Canada au fost puse in vanzare! Afla care sunt preturile

echipa de tenis Romania

Conform comunicatului de presa transmis de Federatia Romana de Tenis pe 16.11.2017, biletele pentru intalnirea Romania – Canada, care se va desfasura la Cluj-Napoca si va conta pentru primul tur al Grupei Mondiale II a FED CUP by BNP Paribas, au fost puse in vanzare pe site-ul www.bilete.ro.

Preturile biletelor sunt, dupa cu urmeaza: 110 lei (inel 1), 90 lei (inel 2) si 75 lei (inel 3).

Fii la curent:  Un antrenor norvegian a postat un filmuleÅ£ prin care cere spermă de la Ibrahimovici ÅŸi Ronaldo pentru ca echipa sa să devină cea mai bună din lume peste 20 de ani. Imaginile au devenit virale - VIDEO

Iata restul comunicatului transmis de FRT:

  • Pe o comanda pot fi achizitionate cel mult patru bilete pentru fiecare din cele doua zile.
  • Copiii prescolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupand acelasi loc cu persoanele majore care ii insotesc, detinatoare a unui bilet valabil.
  • Intalnirea dintre Romania si Canada, meci din primul tur al Grupei Mondiale II, are loc in perioada 10-11 februarie 2018, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.
  • Partida se desfasoara dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele doua meciuri de simplu in ziua de sambata (10 februarie), urmand ca duminica (11 februarie) sa se dispute celelalte doua meciuri de simplu si meciul de dublu.
    Va asteptam alaturi de jucatoarele noastre din echipa de FED Cup!
    HAI ROMANIA!
Fii la curent:  Tenis: Florin Segarceanu este noul capitan-nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei

Sursa:http://www.frt.ro/ro/info_detalii/9507

Acorda un vot