Nada de crap oferita de Carping.ro: foarte eficienta in prinsul pestilor

nade de crap

Nada de crap pusa la dispozitie pe Carping.ro este realizata de catre cei mai buni pescari, adevarati campioni si maestri in arta prinsului de crapi, desemnati cu premii la nivel national si european in carpfishing. Cu o vasta experienta in acest domeniu, Carping Club pune la dispozitie tuturor celor ce iubesc acest sport placut, nade de crap de cea mai buna calitate realizatea din retete special concepute din ingrediente alese cu atentie de cei mai buni in acest domeniu.

nada crap

Magazinul online de nade de crap si boiliesuri Carping.ro sustine pescuitul romanesc in special pe cel la crap, deoarece acest tip de peste este unul mai deosebit si mai greu de prins. Pescarii dornici sa aiba plasa plina in urma unei partide bune de pescuit, sunt invitati sa arunce o privire pe noile sortimente ce sunt puse la dispozitia lor pe platforma magazinului.

Fii la curent:  Europa League: FCSB o sa joace contra lui Lazio in „16”-imi

Nadele pentru pescuitul crapului sunt mai gustoase de la Carping Clubnade crap

Nadele pentru pescuitul la crap sunt printre cele mai importante lucruri pe care pescarii trebuie sa le achizitioneze pescarii cand vine vorba de a arunca carligul in apa pentru a prinde pestele. Pescarii cu multa experienta la acest sport cunosc prea bine cat de dificil este ca sa pacalesti crapul cu o nada traditionala facuta in casa. Acest tip de peste a devenit din ce in ce mai pretentios la hrana si nu-l mai atrage ingredientele obisnuite puse in mixtura. Din acest motiv specialistii in arta prinsului carpului de la Carping.ro comercializeaza tot felul de nade de crap, care de care mai gustoase pentru mofturosul crap.

Nadele de crap cele mai cautate de catre pescari sunt:

  • Groundbait – este o combinatie de ingrediente nemaipomenite de fainuri de peste si de fainuri de cereale, care in combinatie cu cei mai buni aditivi pot sa se obtina o adevarata atractie pentru toate tipurile de crapi
  • Pasturi – ingredientele ce alcatuiesc pasturile sunt de tipul groundbait-urilor doar ca acestea sunt sub forma de pasta care poate fi folosita ca nada sau ca o momeala aplicata direct peste tipurile de crapi
  • Pelete – sunt cele mai comune nade de fund, care au deosebitul rol de a atrage crapii doriti catre zona de pescuit aleasa, unde va urma sa muste din momeala intinsa de pescarul nerabdator
  • Semintele preparate si semintele simple pentru crapi sunt asa cum le spune si denumirea o forma de nadire a crapului foarte buna atunci cand este folosita in combinatie de exemplu cu groundbait sau boiliesuri din diverse sortimente.
Fii la curent:  SCANDAL în fotbalul românesc: Un fost membru al GeneraÈ›iei de Aur este CERCETAT de DNA

Nada de pescuit se comanda online foarte simplu si usor

nade de crap

Nada de pescuit potrivita este mai usor de gasit din mediul online. Pescarii pot sa comande nade de crap ideala pentru urmatoarea lor partida de pescuit de oriunde s-ar afla, tot ce le trebuie este o conexiune buna la internet pe orice dispozitiv (smartphone, tableta, laptop etc.). Acestia trebuie doar sa acceseze pagina oficiala a magazinului de carpfishing Carping.ro, sa selecteze sortimentul de nada de crap de care au nevoie  si sa-l adauge in cos. Pana la finalizarea comenzii nu mai este decat un pas si anume acela de a completa campurile libere cu adresa de livrare dorita.

Fii la curent:  Tu stii aceste lucruri despre cele mai mari TURNEE de TENIS din lume?

Pentru a primi mai multe detalii, nu ezistati sa apelati numarul de telefon 0740 020 025

Acorda un vot