SCANDAL în fotbalul românesc: Un fost membru al Generației de Aur este CERCETAT de DNA

media-147918436108610400

Membru de marcă al Generației de Aur, Tibor Selymeș trece prin clipe dificile! Fostul fotbalist apare într-un dosar deschis de DNA Brașov, în care acesta este suspectat că se afla la volanul unei mașini implicate într-un accident soldat cu patru victime.

Tibor Selymeș și iubita sa sunt cercetați pentru complicitate la faptă. Cererea de redeschidere a urmăririi penale înaintată de DNA Brașov a fost aprobată de Tribunalul Brașov, iar în dosar mai sunt implicați și trei polițiști de la serviciul rutier, precum și superiorul acestora la acea vreme, informează mytex.ro.

Fii la curent:  Turneul WTA de la Hobart: Monica Niculescu s-a calificat in sferturile de finala!

Accidentul a avut loc în ianuarie 2012, când mașina în care se aflau Tibor Selymeș și iubita sa a intrat pe contrasens în zona Timișul de Sus și a lovit un autoturism care venea din direcția opusă, iar patru persoane au fost rănite, una dintre ele foarte grav.

Fii la curent:  Europa League: FCSB o sa joace contra lui Lazio in „16”-imi

Polițiștii au stabilit la acel moment că la volan se afla însoțitoarea lui Selymeș, dar martorii susțin că la volan s-ar fi aflat fostul fotbalist și că cei doi ar fi făcut ulterior schimb de locuri.

Fii la curent:  TOATE cluburile de fotbal din Liga 1 au INDEPLINIT cerintele fair-play-ului financiar
Acorda un vot