Un antrenor norvegian a postat un filmuleÅ£ prin care cere spermă de la Ibrahimovici ÅŸi Ronaldo pentru ca echipa sa să devină cea mai bună din lume peste 20 de ani. Imaginile au devenit virale – VIDEO

antrenor-fb

Ole Vidar Toftesund, antrenorul echipei Nordstranda, din liga a cincea norvegiană, a postat pe reţelele de socializare un filmuleţ prin care face un apel, primit cu amuzament de internauţi şi de presa internaţională, ca Zlatan Ibrahimovici şi Cristiano Ronaldo să ofere spermă astfel încât formaţia din Norvegia să devină, peste 20 de ani, cea mai bună din lume.

Fii la curent:  Tinerii care fac istorie in Campionatul National de Turisme pe Circuit la prima editie dupa 25 ani

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Numele meu este Tofte. Sunt antrenor de fotbal de 30 de ani. Am antrenat peste 1000 de fotbaliÅŸti. Dar majoritatea nu sunt deloc buni. Sunt bătrâni. Unii sunt graÅŸi. Am obosit… Dar am o idee. ÃŽn 20 de ani Nordstranda va fi cea mai bună echipă din lume. Cum? Voi face astfel încât iubitele jucătorilor să rămână însărcinate. Cu spermă de la cei mai buni jucători din lume. Åži am nevoie de ajutorul vostru. ÅžtiÅ£i pe cineva care îi cunoaÅŸte pe Zlatan, Ronaldo, Paul Gazza? Vă rog să distribuiÅ£i acest filmuleÅ£. Trebuie să vorbesc cu ei. Nu mai suport”, este mesajul antrenorului, prezentat în scris pe mai multe cartoane pe care le arată către cameră.

Fii la curent:  Echipa Simonei Halep are un nou membru! Cine este acesta?

Presa internaÅ£ională scrie că Toftesund a prezentat „o formulă magică”, dar planul său de a crea o „superechipă” are multe hibe, principala fiind că „iubitele fotbaliÅŸtilor s-ar putea să nu fie de acord cu insistenÅ£a tehnicianului de a ajuta cauza”.

Fii la curent:  DECATHLON invită focșănenii la sport în weekendul dinaintea marii deschideri

Acorda un vot