Asigurarea CASA MEA, polita facultativa care te va proteja financiar de numeroase riscuri!

asigurare casa mea

Creata special pentru a raspune nevoilor celor care doresc sa beneficieze de protectie financiara, asigurarea CASA MEA reprezinta instrumental perfect in indeplinirea tuturor nevoilor si preferintelor! Numita si asigurare modulara pentru locuinta, polita Casa Mea asigura o acoperire financiara completa pentru tine si intraga familie!

Asigurarea Casa Mea, o completare a politei obligatorii utilizata de toate locuintele!

Polita pentru locuinte este obligatoriei pentru toti cei care sunt proprietari, insa incheiand asigurarea casa mea vei avea parte de protectie financiara totala! Cele doua tipuri de polite merg hand-in-hand, astfel ca ele formeaza o echipa perfecta, utila in situatiile in care locuinta ta a fost supusa :

  • Unui incendiu
  • Unei explozii
  • Unei furtuni
  • Unei inundatii
Fii la curent:  Rocazare.ro pune la dispozitia tuturor celor interesati apartamente de 2 camere in regim hotelier in Bucuresti

Toate acestea sunt fenomene naturale pe care le poti intampina zi de zi, iar pentru a le evita consecintele financiare, o asigurare casa mea este perfecta pentru tine!

Riscurile acoperite de polita facultativa pentru casa ta!

asigurare casa mea

Avand ocazia de a fi protejat financiar in situatiile redate in imaginea alaturata, asigurarea Casa Mea este perfecta pentru orice proprietar de imobile. In plus, avantajele continua, astfel ca poti opta pentru pachetele Goconfort si GoProtect, in functie de propriile preferinte si nevoi! Chiar daca ai incheiat o asigurare obligatorie pentru locuinta, acest act nu te protejeaza financiar asa cum ti-ai fi dorit, tocmai de aceea o polita optativa precum Casa Mea este instrumentul care iti va oferi liniste in momentul in care se produc fenomene naturale cu posibile repercursiuni asupra locuintei tale!

Fii la curent:  Firma Greenglobal.ro este partener in colectarea selectiva a deseurilor

Mai mult decat atat, daca nu poti ajunge la unul dintre sediile companiilor care genereaza acest tip de polite, astazi ai posibilitatea de a cumpara online documentul, site-urile oficiale ale marilor companii de asigurari oferind acest serviciu exzxclusivist!

Fii la curent:  Un număr de 23 de persoane au murit, alte cel puÅ£in 21 sunt spitalizate în Ucraina, după ce au consumat coniac falsificat

De asemneea, daca locuinta ta a fost implicata in unul dintre fenomenele enumerate mai sus, atunci ai posibilitatea de a anunta daunele tot prin intermediul mediului online, completand un simplu formular cu datele indicate!

Acorda un vot