Concurs Mirunette.ro! Ultimele zile de inscriere!

Ultimele zile de inscrieri la Mirunette Language Competition!

Castiga o tabara internationala de 2 saptamani in UK!

Concurs Mirunette Language Competition

Esti pasionat de cultura britanica? Visul tau este sa vizitezi Anglia? Ai intre 10 si 17 ani?Do you speak, think and breathe in English? :) Hurry up! Doar pana pe 31 martie 2016 te mai poti inscrie in concurs Mirunette Language Competition! Poti castiga o tabara de doua saptamani in Marea Britanie!

Nu uita! Concursul este GRATUIT si, datorita parteneriatului cu Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar, este la nivel NATIONAL iar inscrierea se face ONLINE! Nimic mai simplu!

Cine poate participa? Toti elevii cu varste intre 10-17 ani, din intreaga tara!

Cand, unde si cum se fac inscrierile? Te poti inscrie la concursul Mirunette Language Competition in perioada 15 februarie-31 martie 2016. Inscrierile se fac online, prin completarea unui scurt formular si indeplinirea unor conditii simple. Inscrie-te aici: www.mirunette.ro/concurs/inscriere-etapa-I

Fii la curent:  Concurs Mirunette.ro - castiga o bursa in UK!

Cand sunt desemnati castigatorii? Dupa ce vor fi parcurse cele 3 etape de concurs, castigatorii vor fi anuntati la Festivitatea de Premiere din 4 Iunie 2016, la Clubul Taranului, in incinta Muzeului National al Taranului Roman (Str. Monetariei, Nr. 3, Sector 1, Bucuresti).

Ce alte premii mai poti castiga? Examene gratuite Cambridge sau IELTS de la British Council, biciclete de la Biciclop, carti de la Editura Humanitas, carti in limba engleza de la Libraria Engleza Anthony Frost, bilete la film de la Cinema City, 2 sejururi la hotelul de 5 stele Club Austria din Busteni, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, cursuri de olarit si pictura pe ceramica oferite de Art Time, 1 weekend la pensiunea de 4 stele VilaQ din Varatec, Neamt, cursuri de training in IT, Public Speaking sau MBA de la Clever Children, legitimatii de student/elev international ISIC si alte premii surpriza!

Fii la curent:  Orangeriders.com vine cu o oferta speciala de inchirieri motociclete, pentru toti pasionatii de experiente unice

Este o oportunitate UNICA de a studia limba engleza cu profesori nativi, de a calatori in cele mai frumoase si celebre locuri din Anglia, dar si de a cunoaste elevi internationali din intreaga lume! Tot ce trebuie sa faci este…sa te inscrii la concurs acum!

Parteneri educaționali: Inspectoratul Școlar al Municipiului București

Parteneri culturali: Muzeul Național al Țăranului Român. Clubul Țăranului

Parteneri Media: Parteneri Media: 9AM, Acasa.ro, BuzzNews Cluj, Comunicate de presa.ro, Femeia, IasiFun.ro, Observator Cultural, Parinti.com, Radio Romania Cultural, Romantic FM, Sfatul Parintilor, SPATC, Teen Press, UrbanKid.ro, Ziarul de Iasi.

Fii la curent:  Decizie SCANDALOASÄ‚. Turcia a oprit internetul. Care este motivul...

Ai intre 7 si 20 de ani? Vrei sa devii independent si responsabil, sa depasesti bariera de exprimare intr-o limba straina? Vrei sa experimentezi o scoala britanica sau o universitate Americana intr-un sistem diferit de educatie?

Alege taberele de vara Mirunette. Hai cu noi intr-o tabara de vara in Anglia, Franta, Germania, Spania sau in Statele Unite ale Americii! Iti garantam o experienta educativa unica, distractie, schimb intercultural, internationalitate si prietenii noi, legate pe viata.

Pentru oferta completa de tabere de copii in strainatate Mirunette – click aici

Te asteptam!

Echipa Mirunette

 

Acorda un vot

Related Posts