PERCHEZIȚII ale DNA în București și alte 4 județe/ UPDATE

breaking-news

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2010-2014, a unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție şi de evaziune fiscală.

UPDATE: Surse apropiate anchetatorilor susțin că e vorba de un prejudiciu de aprox. 600.000 lei în domeniul producției și distribuției de băuturi alcoolice.

Fii la curent:  Se ieftinesc carburantii!

În cursul dimineții de 17 octombrie 2016, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 28 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi în mai multe localităţi din judeţele Constanţa, Ilfov, Buzău şi Prahova, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Fii la curent:  Clinica IDENTIS a semnat un parteneriat international cu Centrul de Design Dentar din Torino, iar lucrarile dentare ale pacientilor IDENTIS vor fi realizate de tehnicianul dentar de top, Giuseppe Romeo

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Fii la curent:  Carlsberg si-a desemnat castigatorii la EURO 2016

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Acorda un vot