Alege banda cu leduri pentru un iluminat economic

multiple avantaje pentru banda cu led

Dacă sunteți în căutarea unui sistem economic și funcțional de iluminare, magazinul Led-zone vine cu soluția perfectă: banda cu led. Aceasta reprezintă cel mai accesibil mod de controlare a nivelului de lumină și a culorii.

De ce sa folosesti o banda cu led

 

În primul rând, banda cu led folosește mult mai eficient energia electrică, iar sistemul optic este net superior în ceea ce privește pierderile. Dacă vorbim despre economia la energie, aceasta depășește chiar și 50% față de metodele de iluminare convenționale.
Durata de funcționare este iarăși mai mare față de celelalte produse din aceeași gamă, fiindcă banda cu led este foarte rezistentă la variațiile de temperatură, vibrații și șocurile mecanice. Față de becuri, benzile cu leduri sunt mult mai fiabile și mai accesibile.

Fii la curent:  Femeile aleg chiar si husele de telefon in functie de tendinte

alege banda cu led cu multe beneficii
Pentru a produce culoare, un led nu are nevoie de filtre speciale, iar lumina poate fi direcționată strict unde este necesar. De obicei, banda cu led este montată pe suprafețe plane, deci iluminatul se face doar acolo unde este nevoie. Ledurile se aprind instantaneu, rezistă la mult mai multe cicluri de aprindere-stingere, sunt ușor controlabile și nu au emisii infraroșii sau ultraviolet. Ele sunt ușor reciclabile și funcționează la temperaturi foarte scăzute, fiind aplicabile și în spațiile de refrigerare și congelare.

Fii la curent:  Curățenia de primăvară a început! Ledled.ro anunță lichidări de stoc în perioada 3-17 martie

Cumpără bandă cu leduri de la Led-zone.ro

Pe Led-zone.ro găsești o varietate de benzi cu leduri, precum și accesoriile necesare utilizării lor: controller, kituri, profile aluminiu și multe altele. De asemenea, odată cu achiziționarea lor veți economisi energie electrică pe termen lung.

Fii la curent:  Marile ziare incep sa publice articole direct pe FACEBOOK!
Acorda un vot

Related Posts