Economisiti 90 la suta din factura de electricitate cu noile proiectoare led marca LED-Zone

alege proiectul cu acumulator si suport de la Led Zone

 

O solutie economica si ecologica de iluminare va este oferita de magazinul online LED-Zone,  cel care va propune o colectie vasta de proiectoare led, corpuri de iluminat in diferite forme si marimi pentru a va satisface toate nevoile si preferintele! In acest sens, de astazi puteti renunta la becurile pe filament inlocuindu-le cu succes cu tehnologia led!

Unde puteti folosi un proiector cu led?

Proiectorul cu leduri poate fi folosit atat pentru iluminatul interior, cat si pentru iluminatul exterior, fiind montat atat in locuintele civile, precum si in cele industriale. Din gama de proiectoare led marca LED-Zone veti putea opta pentru cateva corpuri pentru iluminat moderne, precum proiectorul cu leduri RGB care dispune de o lumina colorata, cel cu senzor de miscare, cel liniar sau cel slim.

Fii la curent:  Curățenia de primăvară a început! Ledled.ro anunță lichidări de stoc în perioada 3-17 martie

Aparitia acestor corpuri de iluminat pe baza de led reprezinta un avantaj imens pentru orice persoana, astfel ca printre cele mai importante beneficii putem enumera : consumul redus de energie electrica,  dispersia unei lumini net superioare decat cea a becurilor cu halogen sau filament, rezistenta unui numar infinit de cicluri aprindere-stingere, durabilitate in timp si protectia mediul inconjurator!

Fii la curent:  Componentele uniformei pompierilor

Mai mult decat atat, aceste tipuri de sisteme dispun  de protectie impotriva umiditatii, ceea ce ofera posibilitatea de a fi montate cu succes in exteriorul cladirilor. In plus, LED-Zone va ajuta sa protejati mai mult resursele pamantului, astfel ca prin folosirea unui proiector led puteti demonstra ca sunteti o persoana care tine cont de procesul ecologic al planetei!

Comandati online un proiector led de pe led-zone.ro!

logo led-zone

Proiectorele led sunt disponibile in magazinul LED-Zone, cel care pune accentul pe cel mai bun raport calitate-pret! In acest sens, va este propusa tipul de comanda online sau telefonica, iar intrarea in posesia produsului achizitionat se va realiza prin servicul firmei de curierat! In  plus, contravaloarea acestui serviciu include TVA, iar livrarea se realizeaza oriunde in tara! Daca doriti sa deveniti client Led-Zone, proiectoarele led sunt pregatite sa va faca cunoscute avantajele celei mai moderne metode de iluminare inteligenta!

Fii la curent:  Amro Grup a furnizat sisteme audioghid pentru proiectul "Circuitul Bisericilor de Lemn din Transilvania de Nord"

 

Economisiti 90 la suta din factura de electricitate cu noile proiectoare led marca LED-Zone 5.00/5 din 1 vot[uri]

Related Posts