Instalatii de stingere a incendiilor disponibile in stocul Pasinstal.ro

firma instalatii stingere incendii

Prevenirea incendiilor este unul dintre cele mai discutate subiecte, intrucat securitatea oamenilor este pe primul loc. Fie ca sunt montate in interiorul cladirilor, fie in exteriorul acestora, dispozitivele de prevenire trebuie montate la vedere, pentru ca in cazul unui incendiu sa poata fi accesate rapid.

Pasinstal.ro furnizeaza instalatii de stingere a incendiilor

Firma Pasinstal.ro vine in ajutorul dumneavoastra si furnizeaza instalatii eficiente de stingere a incendiilor, care pot fi amplasate langa intrarile in cladiri, in casele de scari, in holuri si coridoare si chiar si in interiorul incaperilor.

  • perdele-de-apaInstalatiile de ridicare a presiunii apei sunt acele instalatii care au ca scop principal sa asigure un flux suficient de apa la sursele de alimentare ce provin din sisteme vertical, atat pentru statiile de alimentare cu apa pentru consum menajer, cat si pentru cele de stingere a incendiilor. Uneori, cladirile nu dispun de sisteme de alimentare cu apa foarte eficiente, iar atunci este cazul sa intervina specialistii de la Pasinstal.
  • Drencele reprezinta acele sisteme de protectie impotriva incendiilor care actioneaza ca o perdea de apa. Sunt ideale pentru impiedicarea raspandirii focului, dar si pentru stingerea acestuia. Aceste sisteme de stingere sunt foarte eficiente, atunci cand se folosesc in spatii extinse, cum ar fi hangarele pentru avioane, garajele mari, platouri de filmari, scene de spectacol si depozitele in care se gasesc materiale care emana foarte multa caldura, precum cauciucul si alcoolul. La prima vedere pot, fi foarte asemanatoare cu sprinklerele, insa se deosebesc de acestea prin faptul ca pot elibera o capacitate mult mai mare de apa, reusind astfel sa impiedice raspandirea incendiilor sau sa le stopeze mult mai rapid.
  • Instalatiile de tip sprinklers instalte de Pasinstal.ro ofera protectie impotriva incendiilor si actioneaza automat atunci cand izbucneste focul. De cele mai multe ori, aceste sisteme sunt intalnite in spatiile comerciale, in hoteluri, in restaurante, in alte institutii publice, fiind foarte eficiente, pentru ca au o functie dubla, aceea de a detecta incendiul si aceea de a il stinge. Fiecare sprinkler are un sistem care detecteaza temperaturile inalte si care elibereaza capacele, pentru a permite apei sa curga si sa fie imprastiata eficient pe suprafata incendiata. Un alt avantaj in folosirea sprinklerelor este faptul ca se poate evita inundarea cladirilor in care acestea sunt folosite, iar eficienta in utilizarea acestor instalatii consta in faptul ca ele actioneaza la capacitate maxima doar acolo unde este cazul.
  • hidrantiFirma de instalatii Pasinstal.ro realizeaza si montari de hidranti, in functie de fiecare cladire, acestea putand fi instalate si in interior, dar si in exterior. Hidrantii de interior, asa cum le spune si numele, se monteaza in interiorul incaperilor, pe perete si este compus dintr-o cutie rosie, cu geam de sticla mata, pe care este inscriptionata litera H in cadrul careia se afla un furtun rulat, cu o lungime cuprinsa intre 2 si 10 metri. De asemenea, in interiorul cutiei se mai afla si robinetul, o cheie racord ABC si teava de refulare. In ceea ce priveste hidrantii de exterior, firma Pasinstal.ro stie ca acestia trebuie sa fie amplasati la o distanta de cel mult 5 metri fata de cladirea de la care trebuie furnizata apa in cazul unui incendiu. In plus, hidrantii exteriori pot fi montati si subteran, fiind semnalizati printr-un capac stradal specific.
Fii la curent:  Limiteaza efectele apei cu calcar asupra corpului tau! Clack.ro iti spune secretul!

Echipa de la firma Pasinstal.ro din Bucuresti este caracterizata de profesionalism si eficienta si reprezinta partenerul de nadejde in montarea instalatiilor de stingere a incendiilor, oferind ajutor persoalizat pentru orice tip de cladire.

Fii la curent:  Cuptorul electric incorporabil coace la pret bun pe Badabum.ro  
Acorda un vot