Libris.ro: o noua interfata digitala

librarie online Libris

Din 16 ianuarie libraria online Libris are un site modern si atractiv !

Pentru a fi cat mai aproape de clientii sai si de a le facilita accesul la toata gama de produse aflate pe site, Libris.ro a lansat o noua versiune a paginii web: www.libris.ro.

Noua interfata vine cu un motor de cautare imbunatatit, cu optiunea live search si cu multiple functionalitati ale contului de client Libris. Pagina este mai aerisita, calda si prietenoasa, dar performanta si dinamica in acelasi timp.

Fii la curent:  Lansare Fluturi 3 cu donatii pentru Asociatia Umanitara Dreptul la viata

Clientii vor putea detine in cont multiple adrese pentru facturare si livrare, indiferent ca sunt firme sau persoane fizice, vor avea acces la toate datele ce tin de comanda, suma, factura sau comentariile facute pe site.

Magazinul Libris pune la dispozitia clientilor posibilitatea de a opta pentru o poza de tip Avatar, astfel incât contul sa fie personalizat si mult mai familiar. De asemenea, echipa Libris anunta ca o data cu noua versiune a site-ului, cei interesati vor putea rasfoi online circa 10.000 de titluri de carte, din toate domeniile.

Fii la curent:  7000 de cadouri pentru 7 ani de activitate

O veste la fel de buna este si faptul ca se va lansa odata cu pagina cea noua si un sistem de puncte, care se vor acumula la fiecare comanda si care vor putea fi ulterior utilizate de client, fie pentru plata unor produse achizitionate din libraria online, fie a transportului, daca suma nu atinge pragul de 30 de lei.

Fii la curent:  Reducerile Libris la cartile editurii Humanitas

Va reamintim ca Libris.ro ofera transport gratuit prin curier rapid oriunde in tara, pentru comenzi de peste 30 de lei.

Website-ul recent lansat poate fi accesat de pe orice device, astfel incat utilizatorii si clientii nostri sa aiba acces rapid si usor la cartile tiparite sau cartile audio, muzica, filmele si jocurile pentru copii, indiferent de tipul dispozitivului utilizat.

Acorda un vot

Related Posts