Noua gama de camere de supraveghere speed dome de la A2t.ro- solutia pentru siguranta familiei si a bunurilor dumneavoastra.

camere supraveghere speed dome

camere supraveghere speed dome A2t.ro este un magazin online, care de-a lungul ultimilor cinci ani s-a specializat in comercializarea sistemelor de supraveghere. In cazul in care va doriti achizitionarea unui sistem, care sa duca la sporirea gradului de siguranta si de confort (fie al familiei, fie al bunurilor dumneavoastra), A2t.ro pune la dispozitia clientilor o gama cuprinzatoare de camere de supraveghere speed dome.

Intrucat se pot roti 360 de grade pe linia orizontala si 180 de grade pe linia verticala, camerele de supraveghere speed dome reprezinta niste sisteme de supraveghere video eficiente, care preiau imagini in format video din zonele in care sunt montate prin intermediul unui zoom optic, a carui putere este de maxim 30x. Astfel, datorita zoom-ului puternic reprezinta o solutie ideala de supraveghere a spatiilor intinse.

Care sunt specificatiile tehnice ale unei camere de supraveghere speed dome si cum se poate utiliza aceasta?

Folosirea camerelor de supraveghere speed dome necesita conectarea acestora la un DVR sau la o tastatura cu joystick prin intermediul unei interfete de comunicare. Ulterior, manipularea acestora se face dintr-un punct de control de catre un operator. In genere, aceste camere sunt folosite in parcari, mall-uri, gari, porturi, universitati sau aeroporturi. Materialele folosite la fabricare sunt din metal dur, care rezista la:

Fii la curent:  SmartCash RMS deschide magazinele pentru clientii Lyoness

· Apa

· Temperaturi extreme

· Vant, zapada, chiar si fulger

· Acte de vandalism

Sistemele de supraveghere speed dome pot fi prevazute cu camere de 1.3 megapixeli sau de 2.4 megapixeli, a caror rezolutie digitala poate inregistra HD la 720p sau FULL HD. Aceste camere surprind imagini de la distanta de 120 de metri oferind deopotriva posibilitatea de-a schimba unghiul de inregistrare. Ori de cate ori se foloseste zoom-ul sau se schimba unghiul de inregistrare imaginile raman stabile si clare. De asemenea, datorita dotarii camerelor cu LED-uri IR, a caror durata de viata este de 30.000 de ore de functionare, camerele pot filma si pe timpul noptii redand imagini la o calitate foarte buna. Consumul de curent este redus, iar imaginile sunt surprinse in culori realiste si fara „purici”. Preturile camerelor de supraveghere speed dome sunt cuprinse intre 1299.99 ron si 1999.99 ron.

Fii la curent:  Femeile aleg chiar si husele de telefon in functie de tendinte

Cum se poate achizitiona o camera de supraveghere speed dome si in ce conditii se livreaza aceasta?

supraveghere speed dome

Pentru achizitionarea unei camere de supraveghere speed dome este necesara plasarea comenzii pe site. Prin aceasta metoda clientul are acces la toate detaliile tehnice ale produselor din catalogului virtual al magazinului online A2t.ro si deopotriva posibilitatea de a economisi timpul necesar deplasarii la magazinul fizic. In urma plasarii unei comenzi pe site, un reprezentant A2t.ro va lua legatura cu clientul pentru a confirma telefonic comanda. Plata se poate efectua in numerar, la preluarea coletului, catre agentul care se ocupa de livrare, printr-un ordin de plata sau cu o factura proforma. In cazul in care valoarea comenzii depaseste suma de 100 ron, livrarea va avea loc gratis in intervalul de ore cuprins intre 09:00 si 17:00, de luni pana vineri. Aceasta oferta este valabila doar in luna aprilie 2016. Printre firmele de curierat care plaseaza comenzii pentru A2t.ro se numara Fan Curier, Urgent Curier si GLS Romania.

Fii la curent:  Libris.ro: o noua interfata digitala
Acorda un vot

Related Posts