Pentru siguranta dumneavoastra alegeti DVR-urile cu 4 canale oferite de A2t.ro

dvr 4 canale profesional

A2t.ro este un magazin online care comercializeaza sisteme de siguranta, precum sunt DVR-urile cu 4 canale, sisteme de supraveghere HDCVI, camere de supraveghre de exterior si interior, sisteme de sonorizare, sisteme de alarma si multe altele.

Dupa cum a fost mentionat, printre produsele regasite in cadrul magazinului A2t.ro se numara si sistemele DVR cu 4 canale acestea sunt componentele sistemului de supraveghere video si are ca scop principa inregistrarea audio si video a camerelor, dar si transmiterea acestora pe internet.

Iata care sunt tipurile de DVR-uri cu 4 canale video care A2t.ro dispune:

  • DVR 4 canale Avtech si DVR cu 4 canale Hikvision
  • DVR 4 canale Dahua si DVR cu 4 canale H264
  • DVR 4 canale Safer si DVR cu 4 canale Hanbang

Acestea sunt sisteme de supraveghere de ultima generatie si inregistreaza imaginile video provenite de la cele 4 camere de supraveghere.

Fii la curent:  Redare audio si monitorizare audio-video intr-un singur dispozitiv - Deva by Powersoft

Supravegherea cu ajutorul DVR-urilor cu 4 canale inseamna siguranta

dvr 4 canale profesional

Aceste sisteme de supraveghere DVR cu 4 canale de care magazinul online A2t.ro dispune sunt perfecte pentru a va simti in siguranta. Daca va doriti sa va supravegheati domiciliul sau afacerea aceste DVR cu 4 canale vor fi ideale pentru ca pot transmite live pe internet, astfel veti putea urmari de oriunde, singurul lucru necesar va fi conexiunea la internet si un smartphone sau un laptop.

In plus, aceste DVR-uri cu 4 canale pot efectua mai multe sarcini simultan, oferindu-va astfel siguranta si increderea ca totul decurge conform dorintelor dumneavoastra. A2t.ro se mandreste cu aceste sisteme de ultima generatie de calitate si performanta superioara care va va asigura siguranta atat a dumneavoastra, cat si a celor din jur. Acesta se va coneta la cele 4 camere video de supraveghere, majoritatea fiind dotate cu on functie de inregistrare la miscare si cu H264.

Fii la curent:  Marketing de performanta oferit ca serviciu contra comision din vanzari

In cadrul magazinului online A2t.ro veti regasi sisteme DVR cu 4 canale la preturi avantajoase, oferindu-va astfel posibilitatea de a va bucura de siguranta pe care acestea le ofera.

Sistemele DVR cu 4 canale pot fi comandate online

dvr 4

Aceste DVR-uri cu 4 calane profesioniste pot fi achizitionate online din cadrul magazinului A2t.ro. Aceasta platforma online comercializeaza sisteme de supraveghere prduse de brand-uri recunoscute si specializate in domeniu , astfel incat clientii si viitorii clienti sa poata achizitiona cu incredere sistemele DVR cu 4 canale.

In cadrul aceste game variate de sisteme DVR cu 4 canale veti regasi modelul care sa fie conform cerintelor si dorintelor dumneavoastra. Acesta poate fi comandat online, iar transportul va fi efectuat in conditii optime. Profesionalismul livrarilor este, de asemenea, foarte important pentru acest magazin online A2t.ro, de aceea transportul produselor se realizeaza in conditii sigure, in special datorita faptului ca acestea sunt produse de inalta tehnologe.

Fii la curent:  Sisteme de sunet: 3 oferte speciale de Craciun 2015!

In cazul in care va doriti siguranta, calitate si produse de ultima generatie cu care sa supravegheati diverse spatii, accesati site-ul oficial A2t.ro si alegeti DVR-ul cu 4 canale potrivit.

Pentru intrebari sau nelamuriri sunati la numerele de telefon: 0753 058 588 si 0748 280 077 sau puteti utiliza e-mailul: office@a2t.ro.

Acorda un vot