Pune mai mult pret pe securitatea datelor firmei tale, incepand cu investitia intr-un distrugator pentru documente, de la Total-Office.ro

distrugatoare documente

Cat de importanta este mentinerea confidentialitatii documentelor dumneavoastra? Daca raspunsul este “foarte”, atunci trebuie sa luati in considerare toate normele si dispozitivele care sa va ajute sa faceti acest lucru posibil. Distrugatoarele pentru documente ieftine, din papetaria online Total-Office.ro sunt echipamente care nu trebuie sa va lipseasca in cadrul firmei. Cu o modalitate de functionare de ultima generatie, distrugatoarele de documente de la Total-Office nu vor face decat sa va asigure ca toate datele pe care le doriti secrete, vor ramane asa.

Distrugatoarele de documente, functii de ultima generatie

Pentru o cat mai buna organizare a foilor si articolelor de papetarie, dar si pentru distrugerea celor care contin date confidentiale, alegeti sa investiti in niste distrugatoare de documente care vin la pachet cu functii performante, printre care:
distrugatoare documente ieftine
• Puterea de a distruge de la carti de credit, pana la mai multe coli in acelasi timp sau CD-uri si dischete;
• Taste multifunctionale, cu functia de revers incorporata;
• Functionare silentioasa, astfel incat nici macar sa nu ii simtiti prezenta atunci cand se afla in modul stand-by, dar si atunci cand il utilizati;
• Adaptoare speciale, pentru ca distrugatorul pentru documente sa fie protejat atunci cand distruge dischete si CD-uri;
• Dotare cu anumite containere speciale, care pot fi golite rapid, in clipa in care s-au umplut;
• Volumele acestor cosuri sunt diversificate, in functie de cantitatea de documente pe care o distrugeti zilnic;
Pe langa toate acestea, puteti regla dimensiunile pe care vreti sa fasiile de hartie sa le aiba, astfel incat maruntirea acesteia sa se faca in cel mai performant mod.

Fii la curent:  Cele mai bune amintiri raman cele surprinse in imagini

Total-Office.ro, papetaria online cu cea mai diversificata gama de articole de birotica, printre care distrugatoarele de documente ieftine

total office

Daca doriti sa investiti intr-un distrugator de documente ieftin si cautati locul ideal de unde sa il cumparati, intrati in papetaria online Total-Office, unde urmeaza sa gasiti cele mai avantajoase preturi la distrugatoarele pentru documente. Pentru mai multe informatii, ii gasiti pe cei de la Total-Office si la numeruele de telefon 021 420 78 45/ 0724.633.423.
De asemenea, pentru mai multe informatii legate de comanda facuta, echipa magazinului va sta la dispozitie si la adresa de e-mail office@total-office.ro.

Fii la curent:  LED-uri inteligente: Calitatea corpurilor de iluminat
Acorda un vot

Related Posts