Stații de epurare unice în România

O gamă revoluţionară de soluţii destinate regenerării mediului vine în întâmpinarea exigenţelor europene în domeniu, prin intermediul companiei SANTURA, specializată în activități de decontaminare, prin soluții și produse complet biologice, nepatogene și nepoluante.

Produsele SANTURA folosesc compuşi sută la sută naturali, extraşi din alge brune marine, care deţin proprietăţi depoluante testate, bazate pe capacitatea lor naturală de a potența bacteriile existente în apă sau sol, să se hrănească cu toxinele din mediul ambiant. Această calitate este exploatată cu succes în procesul de tratare a apelor uzate, unde compania SANTURA pune la dispoziţia românilor o gamă de staţii de epurare biologice, bazate pe un sistem revoluţionar.

Principalul avantaj al acestora este că nu folosesc curent electric, utilizează ca materie primă È™i consumabil un produs complet biologic, fără producerea de nămol rezidual, oferind totodată garanÅ£ie extinsă – în unele cazuri pe viaţă – la componentele sale. „Conceptul de staÅ£ie de epurare biologică este unul unic, deoarece foloseÅŸte un produs consumabil bazat pe alge marine, care potenÈ›ează cultura bacteriană într-un mod sută la sută ecologic, sută la sută nepatogen ÅŸi sută la sută nepoluant. Mai mult decât atât, unicitatea vine chiar din principiul de funcÅ£ionare al produsului, care potenÈ›ează ÅŸi nu înlocuieÅŸte culturile bacteriene existente în mediul intern al staÅ£iei de epurare”, argumentează ing. LaurenÈ›iu Dogaru, director tehnic Marconstruct Impex SRL.

Fii la curent:  Libris.ro: o noua interfata digitala

Exigenţele în materie de siguranţă şi protecţie a mediului, din ce în ce mai mari odată cu procesul de integrare europeană, au făcut ca acest tip de produse să fie solicitate în cele mai diverse domenii, pornind de la industria petrolieră, alimentară sau agricultură, până la sectorul rezidenţial şi administrativ, spitale, baze de tratament, baze sportive şi de agrement sau instituţii de cult. „Folosirea unor produse biologice conferă utilizatorilor o gamă întreagă de avantaje. Dincolo de economiile la buget, acestea au capacitatea de a regenera mediul fără a lăsa în urmă alte reziduuri sau substanţe contaminante şi, implicit, fără a perturba în vreun fel activitatea companiilor în raza de acţiune. Dacă e să ne referim la staţiile de epurare biologice, acestea au avantajul că nu folosesc curent electric, necesită un spaţiu redus pentru amplasare, iar punerea în funcţiune se face în doar 48 de ore”, a declarat, la rândul său, arh. Cătălin Ghiţă, director general Studio Art Construct.

În plus, SANTURA urmăreşte pas cu pas administrarea completă a investiţiei partenerilor săi, începând de la evaluare şi consultanţă, proiectare, avizare şi autorizare, montaj, punere în funcţiune, instruirea personalului şi până la urmărirea periodică a funcţionării în normele de mediu impuse.

Fii la curent:  Femeile aleg chiar si husele de telefon in functie de tendinte

SANTURA este o companie cu capital privat 100% românesc, parte a grupului Bio|Logic Solutions S.A., specializată în tratarea apelor uzate, hidrocarburilor, grăsimilor organice, a nămolurilor contaminate, dejecţiilor animaliere, lacurilor, iazurilor şi lagunelor. Este certificată în:

Fii la curent:  Cautati o modalitate de a va apara casa eficienta si ieftina? A2T.ro va ofera sisteme de alarma la preturi mici, pentru a tine hotii departe de casa

– activităţi ÅŸi servicii de decontaminare;
– consultanţă în domeniul protecÅ£iei mediului;
– comerÅ£ cu ridicata nespecializat;
– managementul proiectelor complexe.

Produsele și sistemele SANTURA reprezintă rezultatul a peste zece ani de cercetare şi sunt certificate în concordanţă cu normele europene EC 834/2007 şi EC 889/2008.

Date de contact:
Tel. fix: +40 237 232 127
Mobil: +40 748 218 240
E-mail: office@santura.ro
Website: www.santura.ro

Pentru orice alte informaţii, vă stăm la dispoziţie prin biroul nostru de relaţii cu presa, persoană de contact – Camelia BOCAI, PR & Marketing Manager
Mobil: +40 743 226 611

Acorda un vot