Dezvoltarea personala influenteaza relatia cu ceilalti – RamInfo.ro

Curs facilitator

Dezvoltarea personala este procesul continuu de intelegere si dezvoltare in scopul de a obtine un potential maxim. Aceasta este un element vital in cresterea, maturitatea, succesul si fericirea persoanei. Este temelia sanatatii emotionale, fizice, intelectuale si spirituale. Cresterea personala are un efect profund asupra fiecarui aspect al vietii noastre. Pe masura ce crestem la nivel personal, incepem sa ne simtim mai pasionati de viata, in general. Suntem in mod natural mai motivati deoarece invatarea continua despre sine creste motivatia si sentimentul de entuziasm.

Fii la curent:  Scoala de Vara Magister 2015, la final

Cresterea si dezvoltarea personala ne ofera atat stimulentul, cat si mijloacele de a deveni cea mai buna versiune a noastra. Poate pare ciudat dar, cresterea personala extinde cadrul nostru de referinta pentru a include oamenii din jurul nostru, nu pentru a deveni noi mai egoisti. Pe masura ce lumea noastra se extinde, constientizam noile posibilitati si oportunitati din jurul nostru.

Lucrul la cresterea si dezvoltarea noastra ca si persoane este destul de simplu si incepe cu cele mai mici alegeri. Alegerea de a face ceva pentru propria persoana si implicit, pentru cei din jur. Pentru noi insine am putea asculta muzica ce ne relaxeaza, am putea face o plimbare in natura, sa multumim si sa impartim zambete, sa ne organizam camera intr-un stil ce ne face sa avem parte de confort maxim, sa mancam sanatos, sa alegem sa ne iubim asa cum suntem si exemplele pot continua, dar pentru altii, cum putem influenta pe altii prin alegerile noastre, prin cresterea noastra, prin dezvoltarea noastra?

Fii la curent:  Concurs Mirunette.ro - castiga o bursa in UK!

RamInfo – Cursuri autorizate – RamInfo.ro

Pentru ceilalti am putea sa ne indreptam catre un curs de facilitator in dezvoltare comunitara sau un curs de consilier pe diferite probleme sociale si personale. Programa structurata si temele abordate, dar si practica din cadrul cursului, cu siguranta vor deschide noi orizonturi. Abilitatile personale se contureaza si mai bine pe baza informatiilor teoretice, de aceea un curs va fi intotdeauna o investitie buna. Raminfo si site-ul http://www.raminfo.ro/ ar putea fi de mare folos in acest sens!

Fii la curent:  Materiale didactice pentru scolari
Acorda un vot

Related Posts