Invata sa fii un somelier profesionist la cursurile specializate de la Barmania.ro

Vinul reprezinta una dintre cele mai apreciate bauturi, deoarece se regaseste intr-o gama foarte variata, iar oamenii isi pot incanta papilele gustative cu diverse feluri, in functie de preferinte. De exemplu, doamnele il prefera putin mai dulce, iar domnii opteaza, aproape de fiecare data, pentru un vin sec care sa le reflecte masculinitatea, insa gusturile nu se discuta!

Exista persoane care sunt atat de indragostite de acest concept, nu numai de gust, ci si de istoria producerii vinului, incat ajung sa profeseze in acest domeniu.

Ce invata somelierii la cursurile specializate de la Barmania.ro?

In sprijinul pasionatilor de vinuri, care doresc sa imbine pasiunea cu munca, vine Scoala Barmania, care face inscrieri pentru cursurile specializate de somelieri, atat pentru incepatori, cat si pentru cei avansati. Somelierii sunt acele persoane care va ajuta sa luati cele mai bune decizii in alegerea vinului, atunci cand doriti sa il savurati in combinatie cu felurile de mancare. Cei care doresc sa afle mai multe lucruri despre cultura vinurilor, despre modurile de preparare, despre tipurile de vin si despre multe alte detalii, sunt invitati sa participe la aceste cursuri de la Barmania, care au ca scop principal formarea unor somelieri profesionisti.

Fii la curent:  De la un grup mic la efecte mari !

somelier barmania

  • Veti invata despre lucrurile de care trebuie sa tineti cont atunci cand asociati diverse preparate culinare cu unele tipuri de vin.
  • Veti afla ca procesul de comunicare este unul extrem de important, mai ales in momentele in care veti avea colegi cu care va trebui sa colaborati si atunci cand va trebui sa serviti clientii.
  • Veti sti sa care sunt normele de securitate si sanatate in munca
  • Veti invata sa respectati normele sanitare si igienice specifice
  • Va veti planifica activitati proprii
  • Veti invata sa promovati atat calitatea restaurantului din care veti face parte, cat si tipurile de vin si a altor bauturi care sunt servite in locul in care munciti.
Fii la curent:  Cursurile de hairstyling au acum o reducere de 30%

Meseria de somelier este destul de rara in Romania, insa exista foarte multe persoane care vor sa se dezvolte din punct de vedere profesional in acest domeniu.

In urma acestor cursuri, participantii se vor alege cu un Certificat atestat de catre Ministerul Muncii si al Educatiei, care le va fi util atunci cand vor dori sa se angajeze in domeniu. In scopul obtinerii acestei diplome, cursantii vor trece prin indrumarile teoretice, dar si practice.

Fii la curent:  Minerva Schools

Oamenii nu realizeaza cat de importanta este aceasta meserie si cat de multe lucruri trebuie sa cunoasca si sa invete o persoana care doreste sa fie somelier profesionist. Dupa absolvirea cursurilor si dupa ce va profesa in acest domeniu, somelierul va deveni responsabil pentru renumele restaurantului in care va activa si il va ajuta sa devina mai popular.

Invata sa fii un somelier profesionist la cursurile specializate de la Barmania.ro 5.00/5 din 1 vot[uri]