Cofetariaarmonia.ro asigura livrarea torturilor la domiciliu, in Bucuresti

torturi livrare

Cofetaria online Armonia isi ajuta clientii asigurandu-i de faptul ca, pentru un tort comandat online, livrarea in Bucuresti se va realiza in cele mai bune conditii legate de orar si de echivalenta dintre tortul comandat (iata aici modelele: https://www.cofetariaarmonia.ro/torturi/) si continutul real al comenzii. Suplimentar, Cofetariaarmonia.ro asigura gratuit livrarea tortului/torturilor, daca valoarea comenzii atinge sau depaseste 150 de lei.

Livrarea tortului in asemenea conditii buna face ca surprizele sa nu aiba loc si evenimentul sa beneficieze de un moment culminant si deosebit de dulce.

torturi

Care sunt torturile din online ce se pot comanda direct de pe site-ul Cofetariaarmonia.ro?

Deoarece evenimentele difera din punct de vedere vizual sau din punct de vedere al insemnatatii, oferta de torturi care ajung din online oriunde in Bucuresti trebuie sa difere, pentru a se adapta intocmai atmosferei de la petrecere. Iata cateva torturi dintre cele disponibile pe Cofetariaarmonia.ro:

  • Torturile pentru copii
Fii la curent:  Dansatori profesionisti evenimente, dansuri can-can Constanta 0762649069

Sunt cele care, datorita greutatii lor, ingredientelor speciale si formelor bogate, adaptate lumii copilariei, costa peste 150 de lei, astfel incat sunt variante de tort cu livrare gratuita la domiciliu oriunde in Bucuresti

Cateva exemple sunt: Crema Tractoras, Crema Fulger, Crema Ursulet, Crema Buburuza

  • Tort la comanda Framboise

Creat din mousse de ciocolata alba si crema de zmeura; este un tort cu gust usor, pentru evenimentele elegante

  • Le delice d’Andreas

Este un tort special, diferentiat datorita gustului de migdale si de cocos; este dorit de petrecaretii care cauta exotism in orice desert

  • Tort la comanda Vis de August
Fii la curent:  Organizare evenimete corporate Constanta, Conferinte Constanta 0762838354

Vis de August inseamna fructe rosii, mousse de ciocolata alba si vanilie, este un tort de vara foarte placut, armonios si din punct de vedere vizual, nu numai gustativ

Acestea sunt numai 7 dintre cele 20 de torturi disponibile la vanzare. Si cele care nu au fost mentionate in lista de mai sus sunt torturi care infatiseaza rafinament frantuzesc, dar gusturi familiare romanilor, infatiseaza aspecte premium si pot fi personalizate dupa bunul plac al clientului care organizeaza evenimentul/petrecerea.

livrare torturi Bucuresti

Tortul admirat in online ajunge oriunde in Bucuresti, rapid

Desigur, si alte cofetarii online din Bucuresti livreaza clientilor tort la domiciliu, insa preferinta pentru o comanda pe Cofetariaarmonia.ro reiese din faptul ca pe site se anunta ca ingredientele sunt 100% naturale, retetele sunt originale (reinterpretari romanesti ale retetelor din inima Frantei) si fiecare tort in parte poate fi ales in functie de fotografiile afisate si de o descriere redactata cu simt de raspundere.

Fii la curent:  Comanda unui tort online in Bucuresti nu a fost niciodata mai rapida decat la cristine.ro

In plus, chiar daca tortul nu costa 150 de lei si livrarea implica un cost, costul livrarii este de doar 19 lei, o suma care adeseori este mai mica decat achitarea unei calatorii cu taxiul. Programul de livrari este zilnic, intre anumite ore.

Pentru mai multe detalii despre ingredientele folosite, despre variantele de ornare si personalizare si, bineinteles, despre livrarea torturilor, Cofetaria Armonia asteapta sa fie contactata de catre doritori la numarul de telefon 021.324.40.20 sau la numarul 0722.616.180.

torturi livrare

Acorda un vot

Related Posts