Efectele benefice ale muzicii

formatii de nunta la pret

De la geneza si pana in zilele noastre, muzica este si ramane indispensabila vietii. Ea este prezenta in toate momentele vietii, in toate societatile si in toate timpurile. Muzica este omniprezenta, este folosita fie la nastere, fie in timp de pace sau razboi, in timpul festivitatilor scolare, in biserici, in timpul funeraliilor, la nunti. Muzica este universala si potrivit lui Napoleon, muzica are cea mai profunda influenta asupra sufletului. Fie ca vrem sau nu, muzica are efecte benefice asupra fiecarui om.

Din punct de vedere fiziologic, muzica are efect asupra celulelor, asupra sistemelor vitale, asupra metabolismului.

Muzica poate actiona asupra tensiunii arteriale, respiratiei, pulsului, metabolismului si a energiei musculare. Aceasta produce senzatii perceptuale si auditive si faciliteaza restaurarea ritmului cardiovasculat si relaxeaza tensiuni corporale.

Din punct de vedere cerebral, muzica poate echilibra si intari sistemul nervos. O atmosfera creata de un cantaret aduce unitate si armonie si face posibila transformarea propriei persoane, incurajeaza la schimbari personale majore si, mai presus de toate, ajuta la echilibrarea sistemului nervos care este stimulat si intarit in acest fel. Se spune ca muzica este o activitate electrica a creierului.

Din punct de vedere cognitiv, muzica are efecte directe sau indirecte asupra intelectului. Muzica ajuta la stabilirea dintre fizic, emotional, mental si sufletesc. De asemenea, poate transforma tensiunile de anxietate in energie creativa. Tot muzica stimuleaza imaginatia si inteligenta, contribuie la o invatare rapida si este un bun facilitator al acumularii informatiilor. Aristotel spune ca muzica are puterea de a forma un caracter.

Faptul ca muzica este contagioasa intr-un sens bun, a fost inteles si de MagicOrchestra Live Band & More. Una dintre cele mai ravnite formatii de nunta din Bucuresti, MagicOrchestra poate transforma evenimentul intr-un spectacol de zile mari. Daca sunteti in cautare de formatie de nunta la pret corect, care sa ofere prestatii de calitate si alte servicii pentru mentinerea unei atmosfere de sarbatoare a evenimentului dumneavoastra, atunci MagicOrchestra este ceea ce cautati. Accesati http://magicorchestra.ro/ si vizualizati intreaga oferta.