ATACURI israeliene lângă Damasc. Explozii puternice în baza forțelor de elită ale armatei siriene

media-147211135526838900

Armata siriană a acuzat Israelul că a lansat, în noaptea de joi spre vineri, mai multe rachete asupra bazei militare aeriene Mazze, situată în vestul Damascului, ÅŸi a avertizat Tel Avivul asupra consecinÅ£elor acestui „atac flagrant”, transmite Reuters preluat de agerpres.

Exploziile au fost auzite în capitală, iar locuitorii din sud-vestul oraşului au văzut un nor mare de fum ridicându-se din zonă, în timp ce imagini postate pe reţelele sociale au arătat flăcări în diverse zone din incinta aeroportului militar Mazze.

Fii la curent:  Sorin Grindeanu spune că Bruxellesul a stabilit 'un calendar foarte clar' cu ce are România de făcut

Televiziunea de stat siriană a citat armata care a precizat că mai multe rachete au fost trase dintr-o zonă de lângă lacul Tiberiada, nordul Israelului, imediat după miezul nopţii, acestea căzând în interiorul bazei, folosite de gărzile republicane de elită ale preşedintelui sirian Bashar al-Assad.

Fii la curent:  Raiduri ANTITERORISTE în Belgia. ForÅ£ele speciale AU ÃŽMPÂNZIT zona capitalei Bruxelles - FOTO

Declaraţia armatei siriene nu dezvăluie dacă există victime, dar relevă că rachetele au cauzat un incendiu. Mai devreme, televiziunea de stat anunţase că mai multe explozii s-au produs la aeroportul militar Mazze şi ambulanţe se precipitau spre respectiva bază.